Tervetuloa Petäjävedelle

Petäjävesi tarjoaa maalaisympäristön ja erinomaiset palvelut.Hyvät terveyspalvelut, uudistuneet ja nykyaikaiset koulut, virkeä kulttuuri- ja harrastustarjonta ovat osa petäjävetistä elämänlaatua. Elävä maaseutu ja kestävä kehitys ovat keskeisiä arvojamme. Isot, sekä väljät ja edulliset tontit ovat valttikorttimme.
 
 
 

Sivistyslautakunta julistaa järjestöjen, yhteisöjen ja kulttuuriharrastajien haettavaksi vapaa-aikatoimen vuosiavustukset :

  • Perusavustukset                                       6.300€
  • Kohdeavustukset                                     3.000€
  • Yhteistoiminta-avustukset                        2.700€
  • Toimitila-avustus                                      1.300€

Yhteistoiminta-avustusta voi hakea koko vuoden aikana kaikille kuntalaisille tarkoitettujen vapaa-aika- ja virkistystapahtumien tai toiminnan (ei urheiluseurojen kilpailutoiminnan) järjestämiseen. Yhteistoiminta-avustusten myöntämisestä päättää vapaa-aikatoimenjohtaja. Toimitila-avustusta myönnetään esim. Petäjälahdessa ja Miilussa järjestettyjen tapahtumien käyttövuokriin. Toimitila-avustukset myöntää vapaa-aikatoimenjohtaja.

Sivistyslautakunnalle osoitetut perus- ja kohdeavustusten avustushakemukset liiteasiakirjoineen ( v.2016 tilinpäätös ja toimintakertomus sekä v.2017 talousarvio ja toimintasuunnitelma ) tulee jättää  28.04.2017 mennessä os.:

Petäjäveden kunta/ Kirjaamo
Suutarintie 4, 41900 PETÄJÄVESI

Hakemuslomakkeita saa kunnan Infosta, kirjastosta tai kunnan nettisivuilta www.petajavesi.fi. Tiedusteluihin vastaa vapaa-aikatoimenjohtaja Tapani Nislin p. 0142673056 tai kirjastonjohtaja Heli Laitinen p.0142673105.

PETÄJÄVEDEN KUNTA
SIVISTYSLAUTAKUNTA

vanhakirkkobanneri venjbanneri 1 karttapaikkaV3  K SVVlogo  
 Lupapiste Logo Kuntalaisaloite Edit yritysluettelo