Tervetuloa Petäjävedelle

Petäjävesi tarjoaa maalaisympäristön ja erinomaiset palvelut.Hyvät terveyspalvelut, uudistuneet ja nykyaikaiset koulut, virkeä kulttuuri- ja harrastustarjonta ovat osa petäjävetistä elämänlaatua. Elävä maaseutu ja kestävä kehitys ovat keskeisiä arvojamme. Isot, sekä väljät ja edulliset tontit ovat valttikorttimme.
 
 
 

Kuulutus

Maankäyttö- ja rakennuslain 7 § mukaan kunnan tulee vähintään kerran vuodessa laatia katsaus kunnassa ja maakunnan liitossa vireillä olevista ja lähiaikoina vireille tulevista kaava-asioista, jotka eivät ole merkitykseltään vähäisiä (kaavoituskatsaus). Kaavoituskatsauksessa selostetaan lyhyesti kaava-asiat ja niiden käsittelyvaiheet sekä sellaiset päätökset ja muut toimet, joilla on välitöntä vaikutusta kaavoituksen lähtökohtiin, tavoitteisiin, sisältöön ja toteuttamiseen.
Petäjäveden kunnan kaavoituskatsaus 2016 on valmistunut. Kaavoituskatsauksessa käsitellään kuntaa koskevaa kaavoitusta maakunta-, yleis- sekä asemakaava tasolla.
Kaavoituskatsaus on nähtävillä kunnanviraston ilmoitustaululla, kunnanviraston sulkuaikana 18.-29.7.2016 Petäjäveden kirjastossa ja tästä linkistä.
6.7.2016
Tekninen lautakunta

vanhakirkkobanneri venjbanneri 1 karttapaikkaV3  K SVVlogo  
 Lupapiste Logo Kuntalaisaloite Edit yritysluettelo