kentta

Meillä viihdyt myös vapaa-ajalla

Petäjävesi tarjoaa aktiivista tekemistä sekä mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta.

Miilulammen tekonurmikenttä
Vuonna 2009 valmistunut uusi upea valaistu Miilulammen tekonurmikenttä suorastaan kutsuu liikkumaan. Läheisyydestä löytyy myös uusi kahden kentän kattava tenniskenttä alue.

Kuntosali
Toimintakeskuksen laajennettu kuntosali (Miilutie 4) on varustettu monipuolisilla laitteilla, siellä viihtyy niin harrastaja- kuin aktiivi urheilijakin.

Hiihtoladut
Hiihtämään pääsee Kettulanvuoren ulkoilualueella, josta löytyy valaistua latua 4,5 km. Perinteisen ja vapaan tyylin latuja on eripituisina, esimerkiksi Reppulenkki 20-38 km.

Frisbeegolf
Petäjäveden frisbeegolf-rata sijaitsee urheilukentän sekä Kettulanvuoren maastossa latupohjalla. 18- väyläisen radan pituus on n. 3 km. Metsäinen ja mukavasti korkeuseroja omaava maasto tarjoaa heittäjille sopivasti haasteita. Frisbee-golfaajilla on oltava omat frisbeet mukana. Kunnassa toimii myös oma seura, FGP - FrisbeeGolf Petäjävesi. Halutessasi koulutusta sekä opastusta, ota rohkeasti yhteyttä seuraan. www.frisbeegolfpetajavesi.fi


Beachvolley-kentät
Kentät sijaitsevat kirkonkylällä Kirveslahden venesatamassa Rukoilantiellä ja Kintaudella uimarannalla Pihlajaniementiellä.

Uimarannat
Kirkonkylän uimaranta sijaitsee Matkailutien päässä ja Kintauden uimaranta sijaitsee  Pihjalaniementiellä. Molemmilla uimarannoilla on pukukopit ja ulkokäymälät.

Kirkonkylän uimalassa on vuokrattavissa rantasauna, varausmaksu 10 € ( 3 h), varaukset kirjastosta puh. +358(0)14 267 3105. Kirkonkylän uimalassa on myös mahdollisuus avantouintiin. Kausimaksu 28 € ja palautettava avainmaksu 5 €, maksetaan K-Market Porkkanaan, Asematie 8 (avoinna ma-la klo 7-21, su klo 10-21)