kylasepanpajaSepänpuisto ja Kyläsepän paja - Taonta kuuluu pajasta...

Sepänpuistossa vaalitaan paikallista, sukupolvelta toiselle siirtynyttä seppäkulttuuria.

Käsityöperinteet elävät Petäjävedellä vahvoina, joten myös vanha perinteinen seppäkulttuuri on täällä voimissaan. Kyläsepässä vietetään joka vuosi takomarkkioita, jolloin sepät takovat pihapiirissä. Joka toinen vuosi järjestetään SM-taonnat. Kyläsepässä myydään takotuotteita ja taontanäytöksiä tehdään tilauksesta.

Kyläseppä ST1 puh. +358 (0)14 411 4223,
www.kylaseppa.fi


Puupiippola - Piippolan vaarilla oli talo …. tiedättehän laulun

hepatPuupiippola on 26 vuotta toiminut leluverstas Petäjävedellä. Verstaanmyymälä on avoinna aina kun ollaan kotona, parhaiten arkisin aamusta iltaan. Kannattaa rimpauttaa ensin, jos tulee kauempaa.

puh. 050-569 1243
www.puupiippola.fi

Puupiippolan verstaalta löydät myös Kädentaitajat Kipinätaide- Riikka Helmisen teräsveistoksia ja taidekäsitöitä tilauksesta sekä Verhoiluverstas Marja Saukon joka tekee yksityiskotien että julkitilojen verhoilutöitä, autojen sisustustöitä sekä ompelee verhoja ja erilaisia sisustustekstiilejä.

www.verhoiluverstasmarjasaukko.fi


huopaPiiku - Pehmeää villaa ja hanhen höyheniä

Suomenlampaita ja niiden villojen jatkojalostusta värikkäiksi huovutus- ja käsityömateriaaleiksi Piesalan tilalla.

Tervetuloa villamökkikauppaan, soita ja sovi tulosi etukäteen. Tarjoamme mahdollisuuden myös tutustua erikseen tuotantotiloihin (esim. lampola, pesula-värjäämö, karstaamo) etukäteen sovitun ajan ja korvauksen mukaan. Tuotteita saatavana myös keskustassa Suoramyynti Heinähatussa.

puh 040 847 4424
www.piiku.eu


kahlaajaYlä-Kintauden taontatyö - Jokaisella työllä on oma tarinansa

Taidetaontaa, veistoksia, lahja- ja käyttöesineitä. Taidetaokset syntyvät perinteisillä menetelmillä ateljeen alakerran pajassa.

Avoinna sopimuksesta
puh. +358 (0)400 188 710
Ylä-Kintaudentie 734
http://jukkaohraaho.suntuubi.com

 


Talli Furuvatni - Ratsastusta luonnon helmassafuruvatni

Ratsastustunnit kentällä, maastoretket, leirit ja kurssitoiminta

Tallillamme järjestetään tunteja kaiken tasoisille ja ikäisille. Pienimmille voi varata puolikkaan tunnin taluttajan kera. Sekä tunnit että tutustumiskäynnit pitää varata aina etukäteen.

Puh. +358 (0)50 3097 664
www.furuvatni.net