Yritysuutisia 


Keulinkin kesäkuun uutiskirje on ilmestynyt. Voit lukea uutiskirjeen tästä linkistä.


petajavesi fb mainos

Tulevaisuus täällä tänään - digiteknologioiden mahdollisuudet mikro- ja pk-yrityksille tapahtuma keskiviikkona 10.5 klo 13.30-17.00 Auditorio Miilussa.

Tapahtumassa kuullaan mitä on 3D-tulostus, Internet of Things (esineiden internet), konenäkö ja robotiikka ja videodronet. Kuinka yritys voisi hyödyntää näitä teknologiota toiminnassaan? Miten muotoilusta saa kilpailuetua?

Tapahtuman asiantuntijoina toimivat Jorma Lehtonen (Kesmo-hanke / Suomen Muotoilusäätiö), Janne Salmela (Prosolve Oy), Heli Kallio, (Jyväskylän yliopisto), Markku Lauttamus tai Kari Rahkola (Vision systems) ja Juhani Mikkola (VideoDrone).

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:https://www.jyu.fi/dig…/tapahtumat/tulevaisuus-taalla-tanaan

 


Keulink kokoaa parhaillaan Petäjäveden yritysluetteloa

Hei yrittäjä! Saat lähiaikoina soiton Kehittämisyhtiö Keulinkista. Projektityöntekijämme Sanna Lehto kokoaa kattavaa yritysluetteloa Petäjävedeltä. Hän kysyy yrityksen nimen, yhteystiedot ja tuote-/palvelukuvauksen.

Yritysluettelon tavoite on auttaa muita yrityksiä sekä kuntalaisia ja kesäasukkaita löytämään tuotteet ja palvelut omalta alueelta ja käyttämään euronsa kotipitäjässä. Sekä tietysti auttaa meitä kehittämisyhtiössä tuntemaan asiakkaamme aina vain paremmin.

Voit tarkistaa, millaisia tietoja kerätään ja miten ne tulevat esille: www.keulink.fi /yritysluettelo. Yritysluettelossa on jo Keuruun ja Multian yritysten tiedot. Kun Petäjäveden luettelo on valmis, siihen tulee selkeä linkki esim. Petäjäveden kunnan nettisivuilta.

Tietojen antaminen Petäjäveden yritysluetteloon ei ole pakollista. Tottahan toivomme sitä niin että pystymme palvelemaan luettelon käyttäjiä sekä yrityksiä mahdollisimman kattavasti. Luettelon tiedot voidaan päivittää/poistaa milloin vain, yhteydenotto Keulinkiin riittää. Luetteloa ei jaeta markkinointitarkoituksiin, joten pelkoa mainospostin lisääntymisestä ei ole.

PS. Tuleehan sinulle jo Keulinkin kuukausitiedote? Jos ei, käy tilaamassa se www.keulink.fi /uutiskirjeet

Yhteistyöterveisin
Keulinkin väki

Lisätietoja: Keulink, p. 0400-342 915 / keulink[at]keulink.fi