FI | EN

Petäjävesi on luonnonläheinen ja viihtyisä 4000 asukkaan hyvinvointikunta 25 minuutin matkan päässä Jyväskylästä.  Meidät tunnetaan perhe- ja yritysystävällisyydestä sekä UNESCOn maailmanperintökohteesta - Petäjäveden vanhasta kirkosta. Viemme kuntaa 2020-luvulle kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen

KOTIHOIDON TIIMIVASTAAVA

Oletko työstäsi motivoitunut, asiakaslähtöinen ja kehittämistaitoinen sairaanhoitaja, joka omaa myös kyvyn toimia asiantuntijana ja hoidon koordinoijana tiimissä?  Haemme vanhuspalveluihin vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa, joka toimii työnsä ohella kotihoidon tiimivastaavana ja hoitotyön koordinoijana. Hakijalta odotetaan vahvaa sairaanhoitotyön asiantuntijuutta sekä työyhteisön osallistavaa ja kehittävää työotetta positiivisella ja ennakkoluulottomalla asenteella. Effica-tietojärjestelmän ja Life Care-toiminannanohjausjärjestelmän hallinta katsotaan hakijalle erityiseksi eduksi.

Kelpoisuusehtona ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.  Työ on uusi toimi ja työaikamuotona on päivätyö.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Työsuhteessa on käytössä kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kotihoidon-tiimivastaava-212244/?r=1  tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään 8.2.2019 klo 15. Tulevasta työstä voi tiedustella kotihoidon esimies Eva-Liisa Ruotsalainen, puh. 050-4084032 tai vanhuspalvelujohtaja Minna Koskinen, puh. 0500- 542 687. Haastattelut pidetään 14.2.2019.