FI | EN

Petäjäveden Palvalahteen viiden minuutin päähän Petäjäveden keskustasta ja 25 minuutin päähän Jyväskylän keskustasta valmistuu 15 hehtaarin kokoinen alue erittäin korkeatasoisia heti rakennettavia yritystontteja. Heti rakennettavien tonttien ohella valmistuu noin 15 hehtaaria yksityisen omistamia yritystontteja. Suurin osa tonteista tarjoaa erinomaisen näkyvyyden valtatielle 18/23 eli erityisen hyvän mahdollisuuden näkyvyyttä ja kasvua tavoittelevalle yritykselle. Alueelle sopii monenlainen yritystoiminta valmistuksesta logistiikkaan ja vaikkapa huoltopalveluihin; alueen kaavamerkinnät ovat mahdollisimman joustavat. Tontit ovat vapaasti lohkottavissa olipa tarve sitten 5000m2 tai 15 hehtaaria. Alueen kaavoitus on valmistumassa tämän vuoden aikana ja rakentamaan pääsee viimeistään alkuvuonna 2020. Nyt on oikea hetki ottaa yhteyttä kuntaan niin voimme huomioida kunkin yrityksen toiveet infran rakentamisessa!

Palvalahti on erinomainen yritysalue sijainnin, näkyvyyden, tonttien rakennettavuuden ja työvoiman saatavuuden puolesta. Lisäksi Petäjävesi tarjoaa erinomaiset olosuhteet sujuvalle ja helpolle perhearjelle maaseutumaisessa kunnassa jossa on erinomaiset koulut, laajat vapaa-ajan mahdollisuudet ja juureva historia Unescon maailmanperintökohteineen. Kävelymatkan päässä alueesta sijaitsee Halkokankaan korkealaatuinen omakotitaloalue, jolta löytyy tontti työntekijöille. Toisaalta Palvalahdesta pääsee arkena kaksi kertaa tunnissa bussilla niin Jyväskylään, Petäjäveden keskustaan kuin puolen tunnin matkan päähän Keuruulle.

Jos olet kiinnostunut Palvalahdesta tai sijoittumisesta muualle päin Petäjävettä, niin älä epäröi ottaa kuntaan yhteyttä. Me Petäjäveden kunnassa palvelemme ripeästi ja ketterästi niin pientä kuin suurta yritystä ja yrittäjää.

Ota rohkeasti yhteyttä kunnanjohtajaan niin me esittelemme mitä meillä on tarjota.

Eero Vainio, kunnanjohtaja
0414493002, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää Petäjäveden yrityspalveluista.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok