FI | EN

Petäjävesi on luonnonläheinen ja viihtyisä 4000 asukkaan hyvinvointikunta 25 minuutin matkan päässä Jyväskylästä.  Meidät tunnetaan perhe- ja yritysystävällisyydestä sekä UNESCOn maailmanperintökohteesta - Petäjäveden vanhasta kirkosta. Viemme kuntaa 2020-luvulle kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen.

Tule tekemään parempaa arkea Petäjävedelle!


Sairaanhoitajien työsuhteet

Petäjäveden kunnan vanhuspalvelut julistaa haettavaksi 3.5.2019 mennessä kaksi sairaanhoitajan vakituista työsuhdetta, joista toisen toimen täyttäminen edellyttää kunnanhallituksen vahvistamaa täyttölupaa 29.4.2019 pidettävässä kokouksessa.

Oletko työstäsi motivoitunut, asiakaslähtöinen ja kehittämistaitoinen sairaanhoitaja, joka omaa myös kyvyn toimia asiantuntijana ja hoidon koordinoijana tiimissä?  Hakijalta odotetaan vahvaa sairaanhoitotyön asiantuntijuutta sekä työyhteisön osallistavaa ja kehittävää työotetta positiivisella ja ennakkoluulottomalla asenteella. Eduksi katsotaan myös sujuvat vuorovaikutustaidot, Effica-tietojärjestelmän osaaminen ja työkokemus ikäihmisen palveluista.

Kelpoisuusehtona ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa on käytössä kuuden kuukauden koeaika. Alkusijoituspaikkana haettavissa tehtävissä ovat asumispalveluiden työtehtävät. Edellytämme kuitenkin mahdollisuutta oman auton käyttöön, sillä käytössä on myös työnkierron mahdollisuus.

Tehtäviin valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta).

Haastattelut pidetään 10.5.2019. Työstä voi tiedustella asumispalveluyksikön esimies Anne Toivola-Mäkinen, p. 050-4394 829 tai vanhuspalvelujohtaja Minna Koskinen, p. 0500-542 687.

Hakemukset jätetään sähköisesti https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sairaanhoitaja-228309/?r=3 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  3.5.2019  klo 15 mennessä.


 Lähihoitajien työsuhteet

Petäjäveden kunnan vanhuspalvelut julistaa haettavaksi 3.5.2019 mennessä neljä lähihoitajan vakituista työsuhdetta, joista kahden toimen täyttäminen edellyttää kunnanhallituksen vahvistamia täyttölupia 29.4.2019 pidettävässä kokouksessa.

Haemme vanhuspalveluihin vakituisiin työsuhteisiin neljää lähihoitajaa, jotka ovat paitsi innostuneita omasta työstään, mutta myös innovatiivisia kehittämään uudenlaista hoivakulttuuria. Kaikkea ei tarvitse tehdä rutiinilla!  Odotamme työntekijöiltämme positiivista ja ennakkoluulotonta asennetta, joustavuutta sekä aitoa valmiutta toimia osana tiimiä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto ja hakijalla tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen laillistus Suomessa (Laki 559/1994).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa on käytössä kuuden kuukauden koeaika ja työ on kolmivuorotyötä. Alkusijoituspaikkana haettavissa tehtävissä on sekä kotihoidon että asumispalveluiden työtehtävät. Edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön.  

Tehtäviin valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta).

Haastattelut pidetään 9.5.2019. Työstä voi tiedustella Anne Toivola-Mäkinen, p. 050-4394 829 tai vanhuspalvelujohtaja Minna Koskinen, p. 0500-542 687.

Hakemukset jätetään sähköisesti https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-228314/?r=2  tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  3.5.2019  klo 15 mennessä.


 Fysioterapeutin työsuhde

Petäjäveden kunnan vanhuspalvelut julistaa haettavaksi 28.4.2019 mennessä fysioterapeutin vakituisen työsuhteen, joka täytetään, mikäli kunnanhallitus myöntää siihen täyttöluvan 29.4.2019 kokouksessaan.

Fysioterapeutin työ painottuu ennaltaehkäisevään toimintaan ja on ennen kaikkea kotona pärjäämistä tukevaa ja edistävää. Vanhuspalveluiden fysioterapeutti toimii koti-, asumis- ja omaishoidon palveluissa kehittämällä toimintakykyä tukevaa työkulttuuria ja toimii moniammatillisen tiimin jäsenenä.  Meillä on käytössä arvioiva kotikuntoutusprosessi sekä kuntouttava arviointijakso, joita valitulla hakijalla tulisi olla valmius kehittää.

Valitulta edellytetään yksilöohjauksen lisäksi ryhmänohjaustaitoja ja kykyä ohjata muuta vanhuspalveluiden henkilöstöä kuntoutumisen tukemiseen, kuntoutukseen ja apuvälineisiin liittyvissä asioissa. Odotamme valitulta myös innostuneisuutta, sujuvia vuorovaikutustaitoja ja kannustavaa otetta työyhteisön jäsenenä.

Kelpoisuusehtona on fysioterapeutin (AMK) tutkinto tai vastaava opistoasteen tutkinto (559/1994). Lisäksi edellytämme aiempaa työkokemusta ikäihmisten palveluissa.

Tehtävän hoitamisessa on oman auton käyttö välttämätöntä. Palkkaus KVTES mukaisesti. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Haastattelut pidetään 30.4.2019. Työstä voi tiedustella vanhuspalvelujohtaja Minna Koskinen 17.4. klo 12-14 tai 23.4. klo 12-14.

Hakemukset jätetään sähköisesti https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/fysioterapeutti-228318/?r=1 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  28.4.2019  klo 23.59 mennessä.

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok