FI | EN

Petäjävesi on luonnonläheinen ja viihtyisä 4000 asukkaan hyvinvointikunta 25 minuutin matkan päässä Jyväskylästä.  Meidät tunnetaan perhe- ja yritysystävällisyydestä sekä UNESCOn maailman-perintökohteesta - Petäjäveden vanhasta kirkosta. Viemme kuntaa 2020-luvulle kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen.

 Petäjäveden kunnan varhaiskasvatuspalveluissa haettavana 2 varhaiskasvatuksen opettajan vakituista työsuhdetta 1.8.2019 alkaen.

Oletko innostuva, motivoitunut ja idearikas varhaiskasvatuksen osaaja? Haluatko työskennellä lapsen parhaaksi monipuolisessa työympäristössä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä? Tule joukkoomme Petäjävedelle toteuttamaan ja kehittämään laadukasta varhaiskasvatusta.

Odotamme sinulta joustavaa, ratkaisukeskeistä ja kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Arvostamme sensitiivistä ja ymmärtävää lasten kohtaamista, lasten ja perheiden osallisuutta sekä positiivista asennetta.

Painotamme varhaiskasvatuksessamme luonto-ja ympäristökasvatusta, liikuntaa ja työhyvinvointia.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain 540/2018 mukaisesti ja palkkaus KVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
varhaiskasvatusjohtaja Sanna Ruuth, puh. 050 436 4895, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja
varhaiskasvatusyksikön johtaja Sanna Vilhunen, puh. 0400 747 387, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatuksen-opettaja-240229/?r=1.  Hakemus tulee toimittaa 26.6.2019 mennessä.

Hakemuksen tulee sisältää selvityksen koulutuksesta ja aikaisemmasta työkokemuksesta. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistamme mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun henkilön on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok