FI | EN

Petäjävesi on luonnonläheinen ja viihtyisä 4000 asukkaan hyvinvointikunta 25 minuutin matkan päässä Jyväskylästä.  Meidät tunnetaan perhe- ja yritysystävällisyydestä sekä UNESCOn maailmanperintökohteesta - Petäjäveden vanhasta kirkosta. Viemme kuntaa 2020-luvulle kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen.

Tule tekemään parempaa arkea Petäjävedelle!


VANHUSPALVELUIDEN FYSIOTERAPEUTTI

Petäjäveden kunnan vanhuspalvelut julistaa haettavaksi 12.10.2019 klo 14 mennessä fysioterapeutin vakituisen työsuhteen.

Fysioterapeutin työssä toimitaan koti-, asumis- ja omaishoidon palveluissa kehittämällä toimintakykyä tukevaa työkulttuuria sekä osana moniammatillista tiimiä. Fysioterapeutti on aktiivisesti mukana kehittämässä uuden kuntoutusyksikön toimintaa, arvioivaa kotikuntoutusprosessia ja arviointijaksoa. Fysioterapeutti osallistuu osana kuntoutusyksikön toimintaa myös arjen hoitotyöhön yhteistyössä muun hoitohenkilöstön ja toisen fysioterapeutin kanssa.

Valitulta edellytetään yksilöohjauksen lisäksi ryhmänohjaustaitoja ja kykyä ohjata muuta vanhuspalveluiden henkilöstöä kuntoutumisen tukemiseen, kuntoutukseen ja apuvälineisiin liittyvissä asioissa. Odotamme valitulta myös innostuneisuutta, sujuvia vuorovaikutustaitoja ja kannustavaa otetta työyhteisön jäsenenä.

Kelpoisuusehtona on fysioterapeutin (AMK) tutkinto tai vastaava opistoasteen tutkinto (559/1994). Lisäksi edellytämme aiempaa työkokemusta ikäihmisten palveluissa.

Tehtävän hoitamisessa on oman auton käyttö välttämätöntä. Palkkaus KVTES mukaisesti. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Työstä voi tiedustella asumispalveluyksikön esimies Anne Toivola-Mäkinen, puh. 050-4394829

Hakemukset jätetään sähköisesti https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/fysioterapeutti-251743/?r=2 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  12.10.2019  klo 14 mennessä. Haastattelut pidetään 21.10.2019 klo 12.00 alkaen.


LÄHIHOITAJA

Petäjäveden kunnan vanhuspalvelut julistaa haettavaksi 12.10.2019 mennessä  lähihoitajan vakituisen työsuhteen.

Haemme vanhuspalveluihin vakituiseen työsuhteeseen lähihoitajaa, joka on paitsi innostunut omasta työstään, mutta myös innovatiivinen kehittämään uudenlaista hoivakulttuuria. Kaikkea ei tarvitse tehdä rutiinilla!  Odotamme työntekijöiltämme positiivista ja ennakkoluulotonta asennetta, joustavuutta sekä aitoa valmiutta toimia osana tiimiä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto ja hakijalla tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen laillistus Suomessa (Laki 559/1994).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa on käytössä kuuden kuukauden koeaika ja työ on kolmivuorotyötä. Alkusijoituspaikkana haettavassa tehtävässä on uuden, perustettavan kuntoutusyksikön työtehtävät. Edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön.  

Tehtäviin valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Haastattelut pidetään 22.10.2019 klo 9 alkaen.

Työstä voi tiedustella Anne Toivola-Mäkinen, p. 050-4394 829

Hakemukset jätetään sähköisesti https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-251745/?r=1 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  12.10.2019  klo 14 mennessä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok