FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 16Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Kunnanvirasto avoinna ma - pe klo 8 - 15 014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Kunnan päävedenottamon vesi ei edelleenkään täytä laatuvaatimuksia ja tämän hetkinen arvio vedenottamon tilanteesta on, että sen tuotannon varaan ei voida lähiviikkojen aikana laskea.

Tällä hetkellä uuden vedenottamon koepumppaukset ovat käynnissä ja koepumppausten tulokset valmistuvat ensi viikolla. Kunnanvaltuusto kokoontuu päättämään uuden vedenottamon rakentamisesta 21.10.2019 jonka jälkeen kunta käynnistää rakentamistoimet välittömästi mikäli koepumppaukset sujuvat odotetusti ja ottamon lupa-asiat on saatu kuntoon.

Akuutti vesitilanne jatkuu siis entisellään ja kunnan vesilaitoksen asiakkaille on voimassa kehotus puolittaa oma vedenkulutus. Kuntalaiset ovat tähän asti noudattaneet kehotusta hienosti ja Petäjävesi selviää tilanteesta mikäli säästeliäällä vedenkäyttölinjalla jatketaan. Verkostovesi on puhdasta ja sitä voi käyttää säästeliäästi. Ruoka- ja juomaveden jakelu jatkuu Kyläsepällä, Paloasemalla ja kunnan varikolla.

Kuntalaisille on tarjolla Uimalan puusauna päivittäin (sunnuntaihin asti voimassa seuraava aikataulu; naiset klo 16-18, miehet klo 18-20, uikkarisekasauna klo 20-22) ja Keuruun uimahalli tarjoaa kuntayhteistyön merkeissä kertamaksut petäjävetisille perjantaihin asti puoleen hintaan.

Veden käytön säännöstely ei koske Kintauden vesiosuuskunnan jakelualuetta.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok