FI | EN

18.10.2019

Kunnan päävedenottamon vesi ei edelleenkään mittaustulosten mukaan täytä laatuvaatimuksia ja aikaisempi arvio vedenottamon tilanteesta on edelleen voimassa: päävedenottamon tuotannon varaan ei voida lähiviikkojen aikana laskea.

Akuutti vesitilanne jatkuu siis entisellään ja kunnan vesilaitoksen asiakkaille on voimassa kehotus puolittaa oma vedenkulutus. Kuntalaiset ovat tähän asti noudattaneet kehotusta hienosti ja Petäjävesi selviää tilanteesta, mikäli säästeliäällä vedenkäyttölinjalla jatketaan. Verkostovesi on puhdasta ja sitä voi käyttää säästeliäästi. Ruoka- ja juomaveden jakelu jatkuu Kyläsepällä, Paloasemalla ja kunnan varikolla.

Uimalan saunan aukioloajat uudistuvat keskiviikosta 23.10. alkaen


Kuntalaisille on tarjolla Uimalan puusauna päivittäin (naiset klo 16-18, miehet klo 18-20, uikkarisekasauna klo 20-22) ensi tiistaihin asti.

Puusaunan aukioloajat uudistuvat ensi viikon keskiviikosta 23.10.2019 alkaen seuraavanlaisiksi:

              Keskiviikkoisin ja perjantaisin: Naiset klo 17-19, miehet klo 19-21

              Lauantaisin: Uikkari-/perhesauna klo 15-17, naiset klo 17-19, miehet klo 19-21

              Sunnuntaisin: Uikkari-/perhesauna klo 15-18


Uuden vedenottamon tilanne


Uuden vedenottamon koepumppaukset on tehty viime viikon aikana ja koepumppausten tulokset tämän hetkisen tiedon mukaan määrä saada ensi maanantaina jolloin myös kunnanvaltuusto kokoontuu päättämään uuden vedenottamon rakentamisesta. Vedenottamolle luvan myöntävä Aluehallintovirasto on tällä viikolla lähettänyt kuntaan lupahakemuksen täydennyspyynnön, mikä merkitsee kahta asiaa: lupa etenee, mutta luvan varmistumista pitää odottaa mahdollisesti joulukuun lopulle. Uuden vedenottamon rakentaminen käynnistyy, mikäli koepumppaukset sujuvat odotetusti ja kun ottamon lupa-asiat on saatu kuntoon.

Jos vesitilanteessa tapahtuu akuutteja muutoksia niistä tiedotetaan mahdollisimman pian. Muutoin seuraava vesitiedote lähetetään ensi viikolla.

Veden käytön säännöstely ei koske Kintauden vesiosuuskunnan jakelualuetta.

Lisätietoja:
Eero Vainio
kunnanjohtaja
Petäjävesi
p. 041 449 3002
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok