FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto suljettu toistaiseksi  014 2673 000 ark. klo 9 - 16Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Kunnanvirasto avoinna ma - pe klo 8 - 15 014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Haemme teknistä johtajaa mukavan työyhteisömme jäseneksi ja kunnan elinvoiman rakentajaksi. Petäjävesi on noin 4000 asukkaan luonnonläheinen ja viihtyisä kunta Jyväskylän naapurissa.

Tekninen johtaja vastaa elinvoiman toimialalla teknisen palvelualueen johtamisesta ja kehittämisestä, on kunnan johtoryhmän jäsen ja kuntarakennelautakunnan esittelijä. Tehtävään kuuluu lisäksi vastuu kunnan infrarakentamisesta, kiinteistönhuollosta, rakennuttamisesta, ruoka- ja siivouspalveluista sekä vesilaitoksesta. Maankäytön ja kaavoituksen valmistelutehtävissä ja elinkeinoelämän palvelemisessa tekninen johtaja on kunnanjohtajan ja aluearkkitehdin keskeinen työpari.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (tekninen tai rakennusala) tai vastaava aiempi tutkinto sekä esimies- ja johtamiskokemus.

Eduksi katsomme kunnallishallinnon kokemuksen, toimialan aihepiirien tuntemuksen sekä hankinta- ja kilpailuttamisosaamisen. Lisäksi arvostamme kehityshakuista asennetta, hyviä esimies ja yhteistyötaitoja sekä modernien työmenetelmien sujuvaa hallintaa.

Tekninen johtaja työskentelee kokonaistyöajassa ja viran kokonaispalkka on 4800 €. Hakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Meillä saat tueksesi ammattitaitoisen työyhteisön sekä esimiehen luottamuksen. Virka täytetään 16.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tekninen-johtaja-273946/. Hakuaika päättyy 16.2.2020 klo 20. Haastattelut pidetään keskiviikkona 19.2.2020 ja perjantaina 21.2.2020. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja tarvittaessa käytämme valinnassa soveltuvuusarviointia. Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Petäjäveden kunta on savuton työpaikka.

Lisätiedot:
Kunnanjohtaja Eero Vainio puh. 041 449 3002, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Hanna Hautamäki puh. 050 414 7275, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Petäjävesi on luonnonläheinen ja viihtyisä 4000 asukkaan hyvinvointikunta 25 minuutin matkan päässä Jyväskylästä. Meidät tunnetaan perhe- ja yritysystävällisyydestä sekä UNESCOn maailmanperintökohteesta - Petäjäveden vanhasta kirkosta. Rakennamme kuntaa kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok