FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto suljettu toistaiseksi  014 2673 000 ark. klo 9 - 16Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Kunnanvirasto avoinna ma - pe klo 8 - 15 014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Sosiaalityöntekijä

Oletko työstäsi innostunut ja kehittämistaitoinen sosiaalityöntekijä, joka omaa myös vahvan ammattitaidon sekä valmiuden toimia osana tiimiä? Tule tekemään parempaa arkea Petäjävedelle!

Haemme uudistuneeseen perusturvan tiimiimme aikuissosiaalityön ja gerontologisen sosiaalityön SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen virkaan. Meillä Petäjävedellä näihin työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, asiakassuunnitelmat, moniammatillinen yhteistyö sekä osallistuminen toimeentulotukiasioiden prosessiin. Suunnitelmallisessa sosiaalityössä panostamme asiakkaan oikea-aikaiseen ja ennaltaehkäisevään tukemiseen sekä tasalaatuisiin palveluihin.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Hakijalta edellytämme itsenäistä työotetta, kykyä kehittää asiakaslähtöistä sosiaalityötä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote. Tehtävän hoitamisessa oman auton käyttö on välttämätöntä. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtäväkohtainen palkka on kilpailukykyinen.

Työnantajana tarjoamme sinulle positiivisen ja osaavan työympäristön, jossa olet osa ammattitaitoista henkilöstöä. Lisäksi tarjoamme ammatillista kehittymistä lisääviä koulutuksia, mahdollisuuksia työnohjaukseen tai erilaisiin työaikajärjestelyihin sekä monipuolista työhyvinvointia tukevaa toimintaa. Huomioimme rekrytoinnissa myös sosiaalityön maisteriopintojen loppuvaiheessa olevat hakijat sekä tuemme tarvittaessa opintojen loppuunsaattamisessa.

Jäämme odottamaan juuri sinun hakemustasi ja voimme haastatella sinua jo rekrytointiprosessin aikana.

Hakemukset jätetään sähköisesti osoitteeseen https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sosiaalityontekija-285024/ tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 17.4. klo 14 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa perusturvajohtaja Ari Tuomi p. 0400-647 666  klo 13-14 välisenä aikana tai sähköpostitse  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Sosiaaliohjaaja 

Tule tekemään parempaa arkea Petäjävedelle!

Oletko innokas työsi kehittäjä, omaat sujuvat yhteystyötaidot ja pystyt toimimaan moniammatillisen tiimin innostavana jäsenenä?

Petäjäveden kunnan perusturva hakee vakituiseen virkasuhteeseen vahvan ammattitaidon omaavaa vammaispalveluiden sosiaaliohjaajaa. Meillä Petäjävedellä sosiaaliohjaajan työtehtävät sisältävät vammaispalveluiden kuljetuspalvelut, tulkki- ja muut henkilökohtaisen avun piiriin kuuluvat palvelut, asunnon muutostyöt sekä muut vammaispalvelut. Sosiaaliohjaaja toimii myös kunnan vammaisneuvoston jäsenenä. Osana työsi tukea on moniammatillinen sosiaalityön tiimi.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi) sekä aiempi työkokemus vammaispalveluista. Hakijalta edellytämme itsenäistä työotetta, kykyä kehittää asiakaslähtöistä sosiaalityötä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävä täytetään, mikäli kunnanhallitus myöntää siihen täyttöluvan.

Tehtävän hoitamisessa on oman auton käyttö välttämätöntä. Työ alkaa 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES mukaisesti. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset jätetään sähköisesti kuntarekry.fi tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 17.4.2020 klo 14 mennessä.

Työnantajana tarjoamme sinulle positiivisen ja osaavan työympäristön, jossa olet osa ammattitaitoista henkilöstöä. Lisäksi tarjoamme ammatillista kehittymistä lisääviä koulutuksia, mahdollisuuksia työnohjaukseen tai erilaisiin työaikajärjestelyihin sekä monipuolista työhyvinvointia tukevaa toimintaa.

Hakemukset jätetään sähköisesti https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sosiaaliohjaaja-285030/ tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 17.4.2020 klo 14 mennessä.

Jäämme odottamaan juuri sinun hakemustasi ja voimme haastatella sinua jo rekrytointiprosessin aikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa perusturvajohtaja Ari Tuomi p. 0400-647 666 klo 13-14 välisenä aikana tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Lähihoitaja

Oletko innostunut työstäsi, innovatiivinen, kehittämistaitoinen lähihoitaja, joka omaa myös vahvan ammattitaidon sekä valmiuden toimia osana tiimiä? Haemme vanhuspalveluihin vakituiseen työsuhteeseen lähihoitajaa 1.5.2020 alkaen. Alkusijoituspaikkana on tehostettu palveluasuminen. Hakijalta odotamme positiivista ja ennakkoluulotonta asennetta, joustavuutta sekä aitoa halua kehittää ikäihmisten arkea elämäntäyteisesti. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto ja hakijalla tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen laillistus Suomessa (Laki 559/1994). Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES) ja työsuhteessa on käytössä kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tehtäviin valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Työnantajana tarjoamme sinulle positiivisen ja osaavan työympäristön, jossa olet osa ammattitaitoista henkilöstöä. Lisäksi tarjoamme ammatillista kehittymistä lisääviä koulutuksia, mahdollisuuksia työnkiertoon sekä monipuolista työhyvinvointia tukevaa toimintaa. Jäämme odottamaan juuri sinun hakemustasi!  

Hakemukset jätetään sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-285035/ tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  viimeistään 17.4.2020 klo 14

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok