FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 16Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Kunnanvirasto avoinna ma - pe klo 8 - 15 014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Petäjäveden kunta laajentaa etäoppilaiden kouluruokailumahdollisuuksia

Petäjäveden kunnanhallitus päätti kokouksessaan 9.4.2020 kouluruokailun järjestämisestä poikkeusolojen aikana. Päätöksen mukaan kaikilla esi- ja perusopetukseen sekä lukiokoulutukseen osallistuvilla lapsilla ja nuorilla on oikeus vaihtoehtoisesti joko annosjaeltuun ruokaan tai maksusitoumukseen. Maksusitoumus on suuruudeltaan 40€ oppilasta kohden kuukaudessa huhtikuun alusta alkaen. Maksusitoumuksella voi ostaa ruokatarpeita paikallisista kaupoista ja suoramyyntiä harjoittavilta alkutuottajilta.

Annosjakelu toteutetaan jo hyväksi havaitulla mallilla: ruoka-annokset viikon ajalle jaetaan kolmena päivänä viikossa ja annos sisältää lämmitettävän ruoan ja salaatin, keittopäivinä myös leivän lisukkeineen.

Käytännön ohjeistusta tarkennetaan ja niistä tiedotetaan huoltajia Wilma -viestillä pääsiäisen jälkeen. Halukkaat paikalliset alkutuottajat voivat ilmoittautua kuntaan.

”Kunnanhallituksen päätös huomioi erilaiset lapsiperheet ja tukee samalla myös paikallisia kauppiaita ja maatiloja kuntastrategiamme mukaisesti. Petäjävesi on hyvä paikka lapsiperheille myös poikkeusolojen aikana”, kunnanjohtaja Eero Vainio sanoo.

Kunnanhallitus päätti kokouksessaan lisäksi, että Petäjäveden kunta osallistuu Keski-Suomen kuntien yhteiseen tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hankkeeseen.

Lisäksi kokouksessa käytiin läpi valmiuslakitoimenpiteiden toteuttamista Petäjävedellä ja kunnanhallitus linjasi toimintatapoja kunnan toimielinten kokoontumiseen koronaepidemian aikana. Kunta tiedottaa ajantasaisesti koronatilanteeseen liittyen verkkosivuillaan: www.petajavesi.fi/korona

Lisätietoja: kunnanjohtaja Eero Vainio, puh. 041-4493002, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok