FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Kunnanvirasto avoinna ma - pe klo 8 - 15 014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Petäjäveden ja Multian elinvoimapäällikkö

Petäjävesi ja Multia ovat pieniä ja pippurisia maaseutumaisia kuntia Keski-Suomessa. Kuntien elinkeinoaloihin kuuluu esimerkiksi metallia, metsää, luontoa ja matkailua. Jyväskylän kaupunkiseudulle sijoittuvan Petäjäveden vahvuuksia ovat esimerkiksi UNESCON Maailmanperintökohde Vanha kirkko ja erinomainen sijainti Jyväskylän naapurissa. Multia puolestaan ponnistaa metallista ja metsistä.

Nyt haemme uuteen tehtävään kuntaparin palvelukseen idearikasta ja toimeenpanokykyistä elinvoimapäällikköä. Sinun ei tarvitse omata vuosikymmenien mittaista kokemusta, vaan monenlaiset taustat kelpaavat, kunhan olet oppimiskykyinen ja osaava.

Tarjolla työpaikka aikaansaavalle ja idearikkaalle elinkeinoelämän kehittäjälle

Petäjäveden ja Multian kunnat hakevat uuteen yhteiseen tehtävään ELINVOIMAPÄÄLLIKKÖÄ toimimaan kuntaparin elinkeinoelämän kehittäjänä ja visioiden toteuttajana.

Tehtävänäsi on luoda toteuttamiskelpoisia ratkaisuja Petäjäveden ja Multian kuntien elinkeinopoliittisen vetovoiman kehittämiseksi ja uusien investointien ja työpaikkojen saamiseksi kuntaan.

Saatat olla etsimämme tekijä, mikäli:
-tunnet monipuolisesti elinkeinoelämän kehittämistyötä
-olet idearikas, aikaansaava ja ymmärrät nopeasti laajojakin asiakokonaisuuksia
-olet markkinointihenkinen ja omaat erinomaiset esiintymis-, viestintä -ja vuorovaikutustaidot
-tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten parissa

Arvostamme lisäksi aiempia elinkeinoelämän verkostoja, matkailu-, metalli- ja maaseututoimialojen tuntemusta, yritysrahoitusinstrumenttien ja kunnallisen elinkeinopolitiikan tuntemusta, kielitaitoa, kansainvälistä näkemystä, markkinatutkimusosaamista, yrittäjämäistä asennetta sekä projektinhallintataitoja. Kelpoisuusehtoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Elinvoimapäällikön päätehtäviä ovat:
-elinvoimahankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen
-toimivien yritysten neuvonta ja auttaminen
-yritystilojen ja -tonttien myynti ja markkinointi
-yrittäjien visioiden tukeminen
-matkailukonseptien kehittäminen ja toimeenpano

Tarjoamme dynaamiselle toimijalle näköalapaikan elinkeinoelämän kehittämistehtäviin Keski-Suomen ytimessä. Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän ohella tarjoamme 3.800 euron kokonaispalkan. Virkasuhde on voimassa toistaiseksi ja työ alkaa syyskuussa tai sopimuksen mukaan.  Virkasuhteessa on kuuden kuukauden koeaika ja työ edellyttää joustavuutta työajoissa. Oma auto on välttämätön. Työtä tehdään niin Multialla kuin Petäjävedellä – etätyömahdollisuus on olemassa.

Jos olet etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 9.8.2020 klo 23.59 mennessä Kuntarekryn kautta.

Petäjäveden kunta ja Multian kunta ovat savuttomia työpaikkoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Petäjäveden kunnanjohtaja Eero Vainio 041 4493002, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 7.7. ja 30.7.
Multian kunnanjohtaja Noora Pajari, p. 014 2481 201, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 13.7. lähtien

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok