FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15, pe 8-14  014 2673 000 ark. klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Kunnanvirasto avoinna ma - pe klo 8 - 15 014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Petäjäveden ja Multian kuntien yhteiseksi elinvoimapäälliköksi on valittu Arto Kummala. Kummala on työskennellyt elinvoimapäällikön tehtäviä monilta osin vastaavassa kehittämisasiamiehen tehtävässä Kuhmoisten kunnassa vuodesta 2012 lähtien.

Petäjäveden ja Multian kunnat päättivät kesäkuussa yhteistyön aloittamisesta elinkeinopalvelujen järjestämiseksi. Yhteistyö tukee molempien kuntien mahdollisuuksia panostaa elinvoimaan haastavassa taloudellisessa tilanteessa, jotta nykyiset yritykset ja täten myös työpaikat pysyisivät paikkakunnalla ja alueelle saataisiin houkuteltua uusia yrityksiä ja asukkaita. Kuntaparina toteuttava uusi elinvoimapäällikön virka on kustannustehokas ratkaisu ja vastaa niin yrittäjien kuin molempien kuntien tarpeisiin. Petäjäveden kunta toimii elinvoimayhteistyön isäntäkuntana.

Elinvoimapäällikön päätehtäviä ovat elinvoimahankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen, yritysten ja yrittäjien neuvonta ja auttaminen, yritystilojen ja -tonttien myynti ja markkinointi, yrittäjien visioiden tukeminen sekä matkailukonseptien kehittäminen ja toimeenpano. Alustavan suunnitelman mukaan Kummala aloittaa elinvoimapäällikkönä lokakuun alussa.

”On hienoa siirtyä uusiin haasteisiin ja olla osana kehittämässä Petäjäveden ja Multian elinvoimaa ja yrittäjyyttä alueen toimijoiden kanssa. Odotan innolla työni alkamista, huoneeni ovi on auki ja kynnys on matala. Tervetuloa tapaamaan.” Kummala toteaa.

 

Lisätietoja: kunnanjohtaja Eero Vainio, puh. 041 449 3002, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok