FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15, pe 8-14  014 2673 000 ark. klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Kunnanvirasto avoinna ma - pe klo 8 - 15 014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Petäjäveden kunta hakee perusturvajohtajaa uudenmuotoiseen virkaan

Petäjävesi on luonnonläheinen ja viihtyisä 4000 asukkaan hyvinvointikunta 25 minuutin matkan päässä Jyväskylästä. Meidät tunnetaan perhe- ja yritysystävällisyydestä sekä UNESCOn maailmanperintökohteesta - Petäjäveden vanhasta kirkosta. Rakennamme kuntaa kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen.

PERUSTURVAJOHTAJA

Uudistuvaan perusturvajohtajan virkaan suunnitellaan yhdistettäväksi vanhuspalvelujohtajan tehtävät, samalla työnkuvasta jää pois aktiivinen asiakastyö. Näin haluamme mahdollistaa sen, että uudella johtajalla on riittävän laaja näköala Petäjäveden sosiaali-, terveys- ja vanhuspalveluiden johtamiseen, prosessien kehittämiseen ja esimiestyöhön kuntalaisten palvelemisen parhaiten mahdollistavalla tavalla. Tehtävänäsi on vastata perusturvan palvelualueen johtamisesta kokonaisvaltaisesti sekä terveyspalveluiden seurannasta ja ohjauksesta.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto esim. sosiaali-, terveyden- tai vanhustenhuollon alalta, hyvät esimiestaidot ja johtamiskokemus sekä hyvä perehtyneisyys tehtävänalaan. Eduksi katsotaan sosiaalityöntekijän pätevyys. Arvostamme myös muutosjohtamiskykyä, verkostoitumistaitoa ja kokonaisuuksien hallintaa.

Tehtävästä maksetaan 4800 euron kokonaispalkka. Hakija voi esittää myös oman palkkatoiveen.

Virka täytetään mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Viran koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 14.9.2020 klo 15.00. Tarvittaessa käytämme valinnassa soveltuvuusarviointia. Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.

Lisätiedot:
Kunnanjohtaja Eero Vainio, puh. 041 449 3002, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Hanna Hautamäki, puh. 050 414 7275, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Raija Harju-Kivinen, puh. 050 495 6636, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok