FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti kaikki yli kymmenen hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. Päätös on tällä hetkellä voimassa 8.2.2021 saakka. Aluehallintoviraston päätös koskee yleisötilaisuuksia, kuten markkinoita, konsertteja, teatterinäytöksiä ja urheiluotteluja, joissa on yleisöä.

Aluehallintoviraston mukaan enintään 10 hengen kokoontumisia voi järjestää, mutta tällöinkin on noudatettava ehdottoman tarkasti ja kaikilta osin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alue on edelleen epidemian kiihtymisvaiheessa.

Petäjäveden kunnan alueella tartuntatapaukset ovat olleet edelleen yksittäisiä. Koronatilanne vaihtelee nopeastikin, joten muutoksiin aukioloajoissa ja palveluissa on hyvä varautua. Kuntalaisten kannattaa seurata kunnan, Seututerveyskeskuksen ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin tiedotteita.

Edelleen on erityisen tärkeää huolehtia käsihygieniasta ja välttää kaikkia lähikontakteja, jotka eivät ole välttämättömiä. Kasvomaskien käyttöä suositellaan kaikille yli 12-vuotiaille tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää.

Koronatesteihin tulee hakeutua pienistäkin oireista. Lisätietoja Seututerveyskeskuksen sivuilta.

Kaikki Petäjäveden kunnan voimassa olevat tiedotteet koronavirustilanteen ajankohtaisista asioista löydät: www.petajavesi.fi/korona

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok