FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Hyvä yrittäjä, nyt sinulla on mahdollisuus osallistua Gradian ja heidän yhteistyökumppaneiden järjestämään työpajasarjaan, jonka tarkoituksena on auttaa yrittäjiä liiketoiminnan kehittämisessä meneillään olevassa poikkeustilanteessa. Työpajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittaudu pikaisesti mukaan, mutta viimeistään 15.2.2021 mennessä.

Alla lisätietoa:

Koronan aiheuttama poikkeustilanne on ravistellut voimakkaasti mikro- ja PK-yrityksiä useilta toimialoilta. Nyt keskisuomalaisilla yrityksillä on mahdollisuus lähteä kehittämään liiketoimintaa poikkeustilanteesta selviämiseksi yhdessä muiden yritysten kanssa verkostoituen. Maksuttomissa Teams-työpajoissa yritykset pääsevät etsimään ratkaisuja koronatilanteen luomiin liiketoiminnan haasteisiin sekä saad sparrausta ja konsultointia.

Korona-exit-työpajakokonaisuuden järjestää Gradia yhteistyössä Balentorin kanssa. Hankkeen rahoittajana toimii Keski-Suomen liitto. 

Korona-exit työpajakokonaisuus koostuu kuudesta 2h teams-työpajasta, jotka toteutetaan maalis-kesäkuun aikana. Paikkoja on rajoitetusti ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarkemmat tiedot ryhmien aikatauluista ja ilmoittautuminen nettisivujen kautta viimeistään 15.2. mennessä: https://www.gradia.fi/korona-exit-ratkaisuja-liiketoiminnan-haasteisiin

Lue lisää työpajoista tästä linkistä. 

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok