FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

TIEDOTE 1.2.2021 / Keski-Suomen seututerveyskeskus

Seututerveyskeskuksen sähköinen ajanvaraus laajenee palveluohjaajan puhelinaikoihin

Keski-Suomen seututerveyskeskuksen sähköiseen asiointipalveluun on avattu mahdollisuus varata aika palveluohjaajan puhelinajalle. Lisäksi asiointipalvelussa varatun ajan voi siirtää tai perua sähköisesti.

Palveluohjaajan puhelinaika, 30 min

Voit varata puhelinajan terveysaseman palveluohjaajalle, kun tarvitset tietoa sosiaali- ja terveyspalveluista, etuuksista, kuntoutuksesta ja muista tukitoimista tai ohjausta näiden hakemisessa ja palvelujen yhteensovittamisessa. Palveluohjaaja ei ole terveydenhuollon ammattilainen, vaan kuntoutus- ja palvelujärjestelmän sekä sosiaaliturvan osaaja.

Kirjoita lisätietokenttään mihin puhelinnumeroon haluat sinulle soitettavan. Ethän kirjoita lisätietokenttään muuta henkilökohtaista tietoturvasyistä. Palveluohjaaja soittaa sinulle varaamanasi ajankohtana, olethan silloin puhelimen äärellä.

Puhelinaika on maksimissaan 30 minuuttia. Jos asiaa ei saada sinä aikana hoidettua, sovitaan tarvittavista jatkotoimenpiteistä. Palveluohjaus on maksutonta.

Sähköinen palvelu tuo toivottua joustoa asiointiin

Sähköinen ajanvaraus tarjoaa vaihtoehtoja ja joustavuutta asiointitapoihin, sillä se ei ole sidottu ammattilaisten saavutettavuuteen ja siten tarjoaa mahdollisuuden ympärivuorokautiseen asiointiin. Sähköiseen ajanvaraukseen pääsee osoitteesta www.seututk.fi/varaaaika, josta löytyy tarkempia ohjeita ja tietoja palvelusta.

Ajanvaraus vaatii erillisen kirjautumisen asiointipalveluun, jossa kuntalainen voi valita haluamansa ajan tarvitsemalleen vastaanotolle. Palvelu näyttää ammattilaisten vapaana olevat ajat, joita voi hakea valitun toimipisteen tai päivämäärän perusteella. Lisäksi palvelussa voi itse valita, haluaako varatusta ajasta muistutuksen sähköpostitse tai tekstiviestillä. 

Lisätietoja:
Ylihoitaja Paula Pyhälä-Liljeström, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 014 269 5906

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok