FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Haemme Petäjäveden kuntaan kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat kunnan pääkirjanpidon tehtävät, pysyvien vastaavien kirjanpito, veroilmoitusten laatiminen, viranomaisraportointi ja tilastointi. Tehtävässä osallistut tilinpäätöksen, talousarvion ja osavuosikatsauksien sekä konsernitilinpäätöksen laadintaan. Lisäksi hoidat myös muita kirjanpidon päivittäisiä maksuliikenteen kirjaus- ja selvittelytehtäviä yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää laskentatoimen koulutusta ja kokemusta kirjanpidosta sekä siihen liittyvästä lainsäädännöstä. Eduksi katsotaan käytännön kokemus kunnan kirjanpidon hoitamisesta sekä julkisen sektorin tuntemus.

Odotamme valittavalta henkilöltä itseohjautuvuutta, kykyä oma-aloitteisuuteen ja tarkkuutta vaativiin työtehtäviin sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Tarvitset kirjanpitotyön luonteen vuoksi hyvää paineensietokykyä, joustavuutta ja avointa näkökulmaa työssä. Edellytämme erinomaisia tietojärjestelmätaitoja, kokemus ProEconomica Premium -ohjelman käytöstä on eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden asiantuntevassa hallinnon tiimissämme. Työssämme uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen ja sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi kirjanpitäjän monipuolisen työn kautta.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 25.2.2021 klo 15.00.

Lisätiedot:
Vt. kunnanjohtaja Anni Hakala, puh. 040 735 6560, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok