FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

KUTSU PETÄJÄVEDEN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTTAMINSEN INFOON MAANANTAINA 22.3.2021 KLO 10-11 Auditorio Miiluun (Miilutie 4) / mahdollisuus osallistua etäyhteydellä.

Kunnan ja eri liikennöitsijöiden välille tehdyt kuljetussopimukset ovat päättymässä tämän lukuvuoden lopussa. Kuljetusten piirissä on noin 330 oppilasta ja opiskelijaa. Koulukuljetusten lisäksi kilpailutus sisältää mahdollisesti myös asiointiliikenteen kilpailuttamisen.

Infotilaisuudessa käydään markkinavuoropuhelua, annetaan tietoa kilpailutuksen etenemisestä ja toteuttamistavasta sekä kerätään ajatuksia ja kokemuksia nykyisistä sopimuksista. Samalla käsitellään uusien sopimusten muotoa ja niissä huomioitavia seikkoja.

Koulukuljetusten kilpailuttaminen toteutetaan hankintalain mukaisesti avoimena kilpailutuksena. Kilpailutus tehdään Cloudia – järjestelmässä huhti-toukokuussa 2020. Kunta on tehnyt yhteistyösopimuksen kilpailuttamisen toteuttamisesta Ramboll Finland Oy:n kanssa.

Tilaisuudessa ovat paikalla tilaajan edustajana sivistystoimenjohtaja Timo Holm ja konsulttiyritys Ramboll Finland Oy:stä Teemu Kinnunen ja Minna Nikula.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kilpailutuksesta kiinnostuneet yritykset, päättäjät ja muut sidosryhmät.

Mikäli haluat osallistua tilaisuuteen etäyhteydellä, niin ilmoittaudu sähköpostilla allekirjoittaneelle. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin tilaisuuteen.

Tervetuloa!

Timo Holm, sivistystoimenjohtaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040-5679702

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok