FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Tule tekemään parempaa arkea Petäjävedelle kotihoidon tiimiin!

Haemme Petäjäveden kunnan kotihoitoon kahta (2) ammattitaitoista ja monipuolisesta työstä kiinnostunutta lähihoitajaa.

Moniammatillinen tiimimme etsii täydennystä asiakastyötä sydämellään tekevistä, omasta työstään ja hoitotyön kehittämisestä kiinnostuneita hoitoalan ammattilaisista. Odotamme positiivista ja ennakkoluulotonta asennetta, joustavuutta sekä aitoa valmiutta toimia osana tiimiä ja asiakkaiden arkea.


Toteutamme voimavaralähtöistä kuntouttavaa hoitotyötä asiakkaan yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.
Toivomme uudelta tiimimme jäseneltä suoritettuja lääketenttejä LOVE/LOP/PKV. Nämä vodaan suorittaa myös työn ohessa. Työ on pääosin kolmivuorotyötä.


Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Työsuhteessa on käytössä kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa Kuntarekry.fi tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään 18.4.2021. Toinen tehtävistä täytetään, mikäli kunnanhallitus myöntää täyttöluvan huhtikuussa 2021.


Haastattelut järjesteään 20.4.2021.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok