FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Koronarajoitukset ja suositukset jatkuvat ennallaan 30.4.2021 saakka 

Koronarajoitukset ja suositukset jatkuvat Petäjävedellä ennallaan ainakin 30.4.2021 asti.Koronatilanne on kunnassa edelleen rauhallinen, mutta tilanne voi muuttua nopeastikin. Tämän vuoksi voimassa olevien suositusten ja rajoitusten noudattaminen on erittäin tärkeää. Petäjäveden koronatilannetta seurataan jatkuvasti ja mahdollisiin muutoksiin reagoidaan tarvittaessa nopeasti.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueellinen tartuntatautien torjunnan johtoryhmä (Koronanyrkki) totesi 29.3.2021kokouksessaan, että koko Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alue jatkaa kiihtymisvaiheessa. Myöskään voimassa oleviin rajoituksiin ei nähty tarpeen tehdä muutoksia (tiedote).

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti kaikki yli kymmenen hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. Päätös on tällä hetkellä voimassa 30.4.2021 saakka. Aluehallintoviraston päätös koskee yleisötilaisuuksia, kuten markkinoita, konsertteja, teatterinäytöksiä ja urheiluotteluja, joissa on yleisöä.

Aluehallintoviraston mukaan enintään 10 hengen kokoontumisia voi järjestää, mutta tällöinkin on noudatettava ehdottoman tarkasti ja kaikilta osin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistää ja hygieniakäytännöistä

Edelleen on erityisen tärkeää, että jokainen huolehtii käsihygieniasta ja välttää kaikkia lähikontakteja, jotka eivät ole välttämättömiä. Kasvomaskien käyttöä suositellaan kaikille yli 12-vuotiaille tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää.

Koronatesteihin tulee hakeutua pienistäkin oireista. Lisätietoja Seututerveyskeskuksen sivuilta.

Koronarokotuksien ajantasaisen tilanteen löydät Seututerveyskeskuksen tiedotteestateesta.

Kaikki Petäjäveden kunnan voimassa olevat rajoitukset ja suosituksetkoronavirustilanteeseen liittyvistä asioista löydät: www.petajavesi.fi/korona

Lisätietoja: kunnanjohtaja Mikko Latvala, puh. 040 190 6904, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok