FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Kunnan ja ELY-keskuksen viheralueiden kunnossapidosta on tullut jonkin verran palautetta. Samoin vieraslajien hävitystä koskien on herännyt keskustelua. Saadut palautteet on huomioitu ja kehittämissuunnittelu aloitettu. Pyrkimyksenä on eri toimijoiden yhteistyöllä pitää kunnan yleisilme siistinä miellyttävän asuin- ja vierailuympäristön varmistamiseksi.

Kunta on pitänyt 1.7.2021 asiassa aktiivisten toimijoiden kanssa palaverin, jossa pohdittiin mahdollisia yhteistyömuotoja, joilla voimme varmistaa yleisten alueiden siisteyden nyt ja tulevina vuosina. Keskustelun pohjalta todettiin, että kunta ja paikalliset yhdistykset/seurat pyrkivät lisäämään molempia hyödyttävää yhteistyötä ja samalla kehittämään alueiden hoitoa.

Vieraslajien hävittämisen osalta päädyttiin siihen, että jatkossa kunta järjestää vuosittain loppukeväästä/alkukesästä kampanjan, jossa kuntalaisilla on mahdollisuus toimittaa kunnan kautta hävitykseen mm. lupiineja.

Lisätietoja: Kunnanjohtaja Mikko Latvala, 040 190 6904, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok