FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Petäjäveden kunta on taas mukana Miljoona Roskapussia –kampanjassa, joka kestää 5.6.2024 asti. Tavoitteena on innostaa ihmisiä keräämään roskia ympäristöstä. Ensimmäisen kerran kampanja järjestettiin viime vuonna. Tuolloin Petäjävedeltä kerättiin 303 pussillista roskia. Kampanjan virallisena kummina toimii Mikko ”Peltsi” Peltola. Tänä vuonna tavoitteena on päästä miljoonaan roskapussiin koko Suomen alueelta.

Kampanja osallistuttaa kaikki siivoamaa ympäristöä. Ota siis roskapussi ja hanskat mukaan, kun lähdet lenkille ja haasta ystäväsi mukaan keräystalkoisiin. Hanskoja ja roskapusseja saa kirjastolta. Kerätyt roskat voit laittaa omaan roska-astiaan tai kirkonkylällä koirankakkaroskiksiin. Kintaudelle Sammakkokankaan aluekeräyspisteelle on tuotu Miljoona Roskapussia jäteastia, johon kerätyt roskat voi laittaa.

Kunta kumppaneineen järjestää siivoustempaukset kirkonkylällä ja Kintaudella maanantaina 13.5 klo 18-20. Kirkonkylällä keskuspaikkana on Miilu ja Kintaudella koulu. Kunta tarjoaa kahvit ja mehut osallistujille.

Miljoona Roskapussia kampanjan ideana on laskea kerätyt roskapussit.
Pussit voi merkitä Ylen roskalaskuriin hankkimalla Yle-tunnuksen https://yle.fi/aihe/yle-tunnus ja kirjautumalla Ylen verkkosivuille.
Merkitse keräämiesi roskapussien määrä Petäjäveden kunnan kohdalle osoitteessa yle.fi/miljoonaroskapussia

 

Petäjäveden kunnan kanssa roskia on keräämässä Kirkonkylän koulun vanhempainyhdistys ry ja Sammakkokangas Oy

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok