FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Jos etsit itsellesi, perheellesi tai yrityksellesi uutta kotia, niin Petäjävesi on sinua varten. Petäjävesi on vanhan kirkon maailmanperintökohteestaan tunnettu vajaan 4000 asukkaan maaseutukunta kaupungin tuntumassa. Olemme Keski-Suomessa osa kasvavaa Jyväskylän seutukuntaa ja hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Petäjävesi on tunnettu luonnonläheisenä ja viihtyisänä hyvinvointikuntana, joka tarjoaa monipuoliset ja perheystävälliset asumismahdollisuudet loistavalla sijainnilla, menestystekijöitämme ovat laadukas varhaiskasvatus ja perusopetus, vetovoimainen lukio, houkuttelevat asuinalueet sekä monipuoliset vapaa-ajan mahdollisuudet.

Tonttitarjontaa meiltä löytyy niin asumiseen kuin yrittämiseen. Esimerkiksi Olkkolan, Kaksosen ja Halkokankaan asuinalueilta löytyy monipuolisia ja edullisia tontteja oman kodin rakentajalle. Yrittäjien tarpeisiin vastataan Palvalahden ja Rautakylän yritysalueilla, jotka ovat rakenteilla ja tarjoavat jatkossa loistavat puitteet yrityksille hyvällä sijainnilla.

Tervetuloa asumaan meille ja kehittämään Petäjävedestä entistä upeampaa kotikuntaa. Suhtaudumme tulevaisuuteen positiivisesti ja vastaamme asukkaiden tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Kunnanjohtajan tervehdys muuttajalle
Muuttajan opas
Asiointiliikenne
Petäjävedelle muuttanut perhe: Asumisen ja elämisen kannalta juuri sopiva
Petäjävesi-lehden mainos uusille asukkaille
Petäjäveden Petäjäiset
Kettulanvuoren latukartta

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok