FI | EN

Kaavoitus on maankäytön suunnittelua, jossa varataan alueet muun muassa asumiselle, työpaikoille, palveluille, liikenteelle, puistoille ja vihrealueille. Yleiskaava toimii pitkän aikavälin rakentamista ohjaavana suunnitelmana, kun taas asemakaava on tarkka rakentamisessa tarvittava kaava.

Kaavoitusasioissa ota yhteyttä Ulla-Maija Humppi, kaavoitusarkkitehti p. 044-459 8405, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Kaavoituskatsaus


Kaavoituskatsaus on raportti kunnassa vireillä olevista ja lähiaikoina vireille tulevista suuremmista kaava-asioista. Kaavoituskatsauksesta löytyy lyhyesti kaava-asiat, käsittelyvaiheet sekä sellaiset päätökset ja muut toimet, jotka vaikuttavat lähtökohtiin, tavoitteisiin, sisältöön ja toteuttamiseen. Katsaus parantaa kuntalaisten tiedonsaantia ja lisää kuntalaisten osallistumismahdollisuuksia kaavoitukseen.

Kaavoituskatsaus
Kaavoitusprosessikaavio vaiheittain

Petäjäveden vahvistetut kaavat:

Asemakaavat
Kirkonkylän ajantasa-asemakaava (päivitetty v. 2015), merkkien selitykset
Rautatieaseman asemakaavan muutos, kaava on vahvistunut 8.6.2016 

Yleiskaavat
Palvalahti-Kintaus Osayleiskaava, merkkien selitykset (tullut voimaan 20.3.2013)
Keskustan osayleiskaava (tullut voimaan 9.8.2011)

Rantayleiskaava
indeksikartta (karttajako), kartta 1, kartta 2, kartta 3, kartta 4, kartta 5, kartta 6,
merkintöjen selitykset ja yleiskaavamääräykset, kaavaselostus

KAAVOITUSHANKKEITA

  • Rantayleiskaavan muutoksen valmisteluvaiheen materiaalit sekä Teollisuusalueen asemakaavamuutoksen ja -laajennuksen valmisteluvaiheen materiaalit on nähtävillänettisivuilla kuulutuksista tai kunnanviraston ilmoitustaululla MRL 6§, 62§, MRA 30§ mukaisesti 11.10 – 27.10.2017 välisenä aikana.

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok