FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Hei juuri sinä!

Haemme lyhytaikaisia sijaisia Petäjäveden kunnan varhaiskasvatus- ja vanhuspalveluihin akuutteihin sijaistarpeisiin sekä työntekijöiden vuosilomien ajaksi. Olitpa esim. opiskelija, eläkeläinen, työtön, osa-aikatöissä tai kotivanhempi (jos pystyt tekemään esim. viikonloppuisin töitä) niin ilmoittaudu sijaiseksi. Jokaisesta sijaisuudesta sovitaan erikseen ja voit valita itsellesi sopivat ajankohdat.

Sijaisuuksien kesto vaihtelee päivästä muutamaan viikkoon. Sijaiset voivat työskennellä Petäjäkallion ja Kintauden päiväkodeissa, vanhusten kotihoidossa ja palveluasumisen parissa.

Lyhytaikaisissa sijaisuuksissa työntekijälle ei ole määritelty kelpoisuutta. Kotihoidossa ja asumispalveluissa sijaiselta vaaditaan hygieniapassi. Toimeen tarttuva työote, asiakkaan arvostava kohtaaminen, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat tarpeen.

Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Pääsääntöisesti sijaisen tulee olla täysi-ikäinen, vanhuspalveluihin otetaan töihin myös alle 18-vuotiaita lähihoitajaopiskelijoita. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. 

Sijaiseksi voit ilmoittautua laittamalla sähköpostia osoitteeseen saara.heikkinen(at)petajavesi.fi 
Laita sähköpostiin yhteystietosi, lyhyt esittely itsestäsi ja työkokemuksestasi sekä maininta onko sinulla hygieniapassi.

Tule tekemään parempaa arkea Petäjävedelle!

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok