FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Posti ja logistiikka-alan unioni PAU aloitti 11.11. kahden viikon mittaisen lakon.

Petäjäveden kunnan kirjeposti pysähtyy lakon ajaksi kokonaan.

Lakon vuoksi myös laskujen saapuminen asiakkaille viivästyy. Kunta ei peri viivästysmaksuja myöhästyneistä suorituksista, jotka on toimitettu lakon aikana.

Jos odotat kunnalta kiireellistä postia, kannattaa soittaa tai lähettää sähköpostia suoraan kyseiseen palveluun.

Jos haluat tehdä valituksen päätöksestä lakon aikana, etkä pysty toimittamaan valitusta sähköisesti tai henkilökohtaisesti määräajassa kirjaamoon, tulee sinun ottaa yhteyttä kirjaamoon ja sopia jatko- toimenpiteistä.

Kunnan kotisivuilta voit ottaa yhteyttä ja lähettää suojattua sähköpostia useampiin toimistoihin kunnan etusivun ala laita ”Ota yhteyttä suojatusti” –kohdasta. Suojatulla sähköpostilla tulee lähettää luottamukselliset ja arkaluotoista tietoa käsittelevät asiakirjat.

https://www.petajavesi.fi/suojattu-viestipalvelu

PETÄJÄVEDEN ASIOINTIPISTE  -  KELAAN JA TE-TOIMISTOON JÄTETTÄVÄT HAKEMUKSET

Jos olet jättämässä asiointipisteeseen Kelan hakemusta, ohjeistus on, että asiakas toimittaa hakemuksen ja liitteet verkossa asiointipalvelun kautta. Siten varmistat hakemuksen perille menon myös lakon aikana.

Jos et kuitenkaan voi asioida verkossa tai toimitus ei muuten onnistu verkon kautta, voit soittaa Kelan palvelunumeroihin, jossa voi tehdä suullisen hakemuksen. Kelan ja TE-toimiston hakemukset tai liitteet voit toimittaa myös Petäjäveden kunnan asiointipisteeseen skannattavaksi, jolloin lähetämme ne sähköisesti eteenpäin.

Yhteystiedot:

Petäjäveden kunnan info; 014 267 3000

Petäjäveden asiointipiste; 014 267 3000 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päätökset ja muutoksenhaku;  014 267 3000, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok