FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Lastenkulttuurin valtionpalkinto Petäjäveden Taidetila Toinilan taiteilijaparille

Petäjäveden kunta onnittelee taiteilijapari Johanna Juvosta ja Biagio Rosaa

Valtion taidetoimikunta on myöntänyt vuoden 2021 lastenkulttuurin valtionpalkinnon Petäjäveden Taidetila Toinilan luojille, taiteilijapari Johanna Juvoselle ja Biagio Rosalle. Petäjäveden kunta onnittelee Juvosta ja Rosaa ansaitun palkinnon voittamisesta ja on ylpeä kymmenen vuoden yhteistyöstä, joka näkyy kunnan taidekasvatuksessa.

Lasten ympäristötaiteen tapahtumat, taidenäyttelyt, taidetyöpajat ja nykytaidetta esittelevät taidenäyttelyt Petäjäveden kunnan omistamassa, suojellussa Toinilassa ovat tuoneet Petäjävedelle lapsiperheitä ympäri maakuntaa jo kymmenen vuoden ajan. Toinilan maine on vuosien varrella kiirinyt ja yhä useammat lapset ovat päässeet osaksi Toinilan piha-alueen taidepolkua, jossa jokainen kävijä voi jatkaa teoksia siitä, mihin edelliset jäivät.

Kaikille avoimen Taidetila Toinilan kehityskaari on ollut mahdollinen Juvosen ja Rosan sinnikkään ja visionäärisen työn ansiosta.

Toinilassa järjestetään säännöllisesti Petäjäveden kunnan kulttuuriopetussuunnitelman mukaisia vierailuja ja työpajoja päiväkodin lapsille sekä koululaisille. Kesäisin lapsiperheet voivat osallistua Toinilassa ympäristötaidetyöpajoihin. Tiloissa järjestetään vuosittain myös kuratoituja ammattitaidenäyttelyitä sekä lasten ja nuorten taiteilijoiden näyttelyitä.

Taiteen edistämiskeskuksen tiedote tästä linkistä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok