FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Tiedote 7.12.2021

Petäjäveden kunnan kehittämisteko palkittiin Kuntatyö2030 -gaalassa

Petäjäveden kunta palkittiin tänään 7.12.2021 Kuntatyö2030 -gaalassa Helsingissä ja palkintoa vastaanottamassa Finlandia-talolla olivat Petäjäveden kunnan puolesta hallintojohtaja Anni Hakala ja hallintopäällikkö Jaana Nevanperä. Kuntatyö2030 -gaalassa palkittiin kuntien kehittämistekoja, joita on julkaistu Kuntatyö2030 -verkkosivujen Tekojen torilla. Petäjäveden kunnan kehittämistekona palkittiin työyhteisötaitojen teemoihin liittyvä kehittämisteko.

Petäjäveden kehittämisteko on koko kunnan henkilöstöä koskeva työyhteisötaitoihin liittyvä kehittämisteko. Petäjäveden kunnan henkilöstölähtöinen työhyvinvointityöryhmä on työstänyt Kuntekon sparrauksen yhteydessä vuosikelloa ja työyhteisötaitojen teemoja koko vuodelle. Työyhteisötaidot käsittelevät hyvin arkipäiväisiä työyhteisötaitoja kuten avointa asennetta uudistuksiin, tervehtimistä, kohtaamista ja kuuntelua. Työyhteisötaitojen teemat esitellään kuukausittain ilmestyvässä henkilöstökirjeessä ja jokainen työyksikkö voi käsitellä tai keskustella teemoista haluamallaan tavalla. Henkilöstökirjeessä jaetaan myös vinkkejä teemojen työstöön, työyhteisöjen kokemuksia tai kuvia teeman työstöstä. Esimerkkeinä teemojen käsittelystä on ollut julkiset kehutaulut kahvihuoneessa tai puhu hyvää takanapäin -harjoitukset oman tiimin kesken.

”Työhyvinvoinnin vahvistaminen ja työnilo on nostettu vahvasti kuntastrategiaan ja näihin teemoihin halutaan myös panostaa. Työyhteisötaitojen teemat on kehitetty aidosti henkilöstön kesken, joten on todella upeaa, että Petäjäveden kunta palkittiin juuri tästä kehittämisteosta. Tunnustus on meille kaikille Petäjäveden kunnan työntekijöille ja se antaa myös vahvistusta sille, että panostamme näihin teemoihin myös jatkossa." toteaa hallintojohtaja Hakala.

Kuntatyö2030 ohjelmassa edistetään kuntatyön tuloksellisuutta, tuottavuutta ja työelämän laatua sekä tehdä hyvää kuntatyötä näkyväksi. Sen taustalla ovat Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT ja kunta-alan pääsopijajärjestöt Julkisen alan unioni JAU, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ja Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote ry.

Lisätietoja: hallintopäällikkö Jaana Nevanperä, puh. 050 313 1554, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok