FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Tule työkaveriksi sosiaalitoimiston tiimiimme!

Perhetyöntekijänä työskentelet tiimissämme, johon kuuluvat lastensuojelun ja aikuissosiaalityön sosiaalityöntekijät, palvelusihteeri, vammaispalvelun ja perhetyön sosiaaliohjaajat, kotipalvelutyöntekijä sekä johtava sosiaalityöntekijä ja perusturvajohtaja.

Perhetyöntekijän työ sisältää sosiaalihuoltolain mukaista perhetyötä, lastensuojelulain mukaista tehostettua perhetyötä sekä sosiaalihuoltolain mukaista lapsiperheiden kotipalvelua. Perhetyö on suunnitelmallista ja tavoitteellista perheen arjen tukemista. Perhetyöntekijä ohjaa, tukee ja auttaa perhettä, kun perhe tarvitsee ohjausta lastenhoidossa ja kasvatuksessa, vuorovaikutuksessa sekä perheen ja kodin arjessa. Perhetyöntekijä työskentelee kiinteässä yhteistyössä eri tahojen kuten sosiaalityön, perheneuvolan, neuvolan ja perhekeskuksen kanssa sekä varhaiskasvatuksen, koulun- ja nuorisotoimen kanssa.

Perhetyöntekijän kelpoisuusedellytyksenä on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi sosionomi (AMK) tai tehtävään soveltuva opistoasteinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005). Tehtävän hoidossa eduksi voidaan katsoa neuropsykiatrinen tai perheterapeuttinen osaaminen, ratkaisukeskeinen työote, kokemus nuorten tukihenkilönä toimimisesta sekä vanhempien ohjaamisesta.

Työ sisältää myös ilta-aikaan tehtävää asiakastyötä ja tehtävän hoitaminen vaatii oman auton käyttömahdollisuutta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä todistus huumausainetestistä sekä voimassa oleva rikosrekisteriote (laki 504/2002). Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy sote-sopimuksen ja Petäjäveden kunnan työnvaativuuden arvioinnin mukaan.

Valitsemme sähköisen hakemuksen ja CV:n perusteella hakijat haastatteluun. Haastattelussa tarkastetaan opinto- ja työtodistukset. Huomioithan, että haastattelut pidetään 2.2. lähtien.

Tehtävän täyttäminen edellyttää kunnanhallituksen täyttölupaa 24.1.2022 kokouksessa.

Hae tehtävään 1.2.2022 klo 16.00 mennessä osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/perhetyontekija-408537/

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok