FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Sydän-Suomen_jätelautakunnan_logo.png

Haemme Sydän-Suomen jätelautakuntaan kesätyöntekijää tai harjoittelijaa kesälle 2022

Sydän-Suomen jätelautakunta on Saarijärven kaupungintalolla toimiva 12 kunnan yhteinen jätehuoltoviranomainen, joka valvoo jätelain sekä jätehuoltomääräysten toimeenpanoa toimialueellaan. Lautakunnan jäsenkuntia ovat Hankasalmi, Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Multia, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Uurainen, Viitasaari ja Äänekoski.

Kesätyötekijän työtehtäviin kuuluu kesän aikana jäsenkunnissa tehtävät kompostitarkastukset ja niihin liittyvät valmistelevat tehtävät. Kompostitarkastukset kiinteistöille tehdään aina pareittain, joten yksin ei tarkastuksia tarvitse tehdä. Tämän lisäksi tehtäviin kuuluu avustavat jätehuollon ja -neuvonnan työtehtävät. Työ kestää 2-3 kk, ja se sijoittuu pääsääntöisesti kesä-heinäkuulle. Aloitusajankohdasta voidaan sopia. Työstä maksetaan palkka kahdelta kuukaudelta. Työpaikka sijaitsee Saarijärven kaupungintalolla. Hakijan on oltava täysiikäinen. Oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämättömyys.

Toivomme hakijalta reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Vapaamuotoisen hakemuksen voi toimittaa 31.3.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja antaa:
Saana Minkkinen,
jätehuoltosuunnittelija
044 4598 249
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok