FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

15.9.2022

Petäjäveden vanha kirkko pihoineen pysyy suljettuna kävijöiltä lokakuun loppuun asti - Työmaa-alueelle meneminen on turvallisuussyistä kielletty

Petäjäveden vanha kirkko ja sen piha-alue pysyy suljettuna vierailijoilta vielä 19.9.–31.10. Vanhalla kirkolla tehdään huolto- ja kunnostustöitä, joiden vuoksi alueella vierailu ei ole turvallista työmaa-aikana. Hautausmaalla vierailu on mahdollista jälleen lokakuussa.

Syyskuun alussa tehtyjen kunnostustöiden tuloksena Petäjäveden vanha kirkko sai kunttaa kivijalkansa juureen ja maata muokattiin niin, että sadevedet ohjautuvat pois kirkon seinustalta. Kunnostustyöt jatkuvat seuraavaksi kirkon sähköjärjestelmien ja kaapeleiden tarkistamisen merkeissä.

Vanhan kirkon ympäristö pysyy työmaa-alueena lokakuun loppuun. Lokakuussa laajennetaan Vanhankirkontien hiekkaparkkipaikkaa. Laajennuksen jälkeen vierailijoiden käytössä on mm. erilliset bussien pysäköintipaikat. Vaikka hautausmaalla voi lokakuussa taas vierailla, pysäköinti vanhan kirkon läheisyydessä on mahdollista vain valtatie 23:n levähdyspaikan pysäköintialueella. 

Lisätietoja:

Petäjäveden vanhan kirkon säätiö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mirja Pietiläinen, suntio
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (tavoitettavissa ma-ti)