Ruokapalvelun tehtävänä on tuottaa laadukkaita ja kustannustehokkaita palveluja kunnan asukkaille ja sidosryhmille. Ruokapalvelu on osaava, joustava ja asiakaslähtöinen yksikkö
Ravitsemisesimies
Minna Meronen 040 079 1588
014 336 6695
Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi(at)petajavesi.fi
Keskuskeittiö, Masuuni ja Miilu
Minna Meronen
040 079 1588
Ruokapalvelulla on kaksi valmistuskeittiötä Petäjäveden keskustassa. Koulukeskus keittiö (2003) tuottaa ateriapalvelut sekä kahvitukset ja juhlat keskustan alueen kouluille ja Auditorio Miilun asiakkaille. Aterioita keittiö tuottaa n. 650- 690 kpl/päivä.
Ruokasali Masuunissa on 200 asiakaspaikkaa. Tilaa voidaan käyttää erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.
Kirkonkylän koulun jakelukeittiö
050 313 1572
Jakelukeittiön (2005) ateriat toimitetaan koulukeskuksen keittiöltä.
Asiakkaita ovat koulun oppilaat, opettajat, henkilökunta sekä esiopetuksen ja kehitysvammahuollon opettajat ja oppilaat.
Asiakaspaikkoja on 89.
Petäjäkodin keittiö, Solikkosali
014 336 6695
Petäjäkodin keittiö (1994) on keskittynyt vanhusten ateriapalveluihin, kuten asumispalveluun ja kotiin vietäviin aterioihin. Se palvelee myös Petäjäveden sairaalan, työkeskuksen ja henkilöstöruokailun asiakkaita sekä keskustan päiväkodin ateria-asiakkaita. Petäjäkodilla sijaitseva Ruokasali Solikko on käytettävissä myös pienempiin asiakastilaisuuksiin, asiakaspaikkoja on 50.
Kintauden keittiö
050 313 1562
Kintauden koulu keittiö (2000) tuottaa noin sata lounasta päivässä. Asiakkaina ovat oppilaat, opettajat ja päiväkodin lapset sekä hoitajat.
Asiakaspaikkoja on 48.