FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 

 

Kunnallisen nuorisotyön tarkoituksena on edistää ja tukea nuoren tasapainoista kasvua sekä tarjota virikkeitä ja vaihtoehtoja päihteettömään vapaa-aikaan. Nuorisotyön perustana on kasvatuksellisuuden huomiointi kaikessa toiminnassa. Nuoriso-ohjaajan vastuualueeseen kuuluu nuorten kulttuuriohjaus, liikunnanohjaus, luonto- ja elämystoiminta, nuorten tieto- ja neuvontapalvelut, media- ja verkko-ohjaus sekä teknisten ja kädentaitojen ohjaaminen.

Petäjävedellä nuorilla on mahdollisuus yhdessä tekemiseen ja omien ideoiden toteuttamiseen. Kerhoja, retkiä, leirejä, teema-päiviä ja muita projekteja järjestetään nuorten toiveiden ja kiinnostuksen mukaisesti. Nuori voi osallistua toimintaan oman kiinnostuksen mukaan. Nuorisotalon ja -ohjaajan tavoitteena on kehittää nuorten vapaa-ajan toimintaa ja nuorten vaikuttamismahdollisuuksia sekä tarjota nuorille oma, puolueeton kohtauspaikka.

Petäjäveden kunnassa halutaan panostaa nuorten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Vapaa-aika, koulutus ja työasiat ovat mitä suuremmassa määrin hyvinvointia ja jokaisen nuoren hyvinvointia tukevia asioita. Petäjäveden kunnassa nuorten parissa työskenteleekin monialainen joukko eri alojen ammattilaisia. Petäjäveden kunnassa toimii nuorten parissa vapaa-ajan ohjaaja ja etsivän työn ohjaaja. Tieto- ja neuvontapalveluja on saatavilla myös verkossa.

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok