FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Petäjäveden kunta tarjoaa tavallista ja tehostettua palveluasumista jos kotona asuminen ei onnistu turvallisesti kotihoidon ja tukipalveluiden avulla. Kodinomaisen ja virikkeellisen ympäristön avulla pyritään tarjoamaan hyvä ja turvallinen ikääntyminen yksilöllisten palvelujen turvin.

TAVALLINEN PALVELUASUMINEN

Tavallinen palveluasuminen on tarkoitettu asiakkaille, jotka pärjäävät pääsääntöisesti ilman yövalvontaa tai hoitajan yökäyntejä. Tavallista palveluasumista tarjotaan Vanhusten Tuki Ry:n omistamassa Pihlajarinteen palveluasunnoilla (15 asuntoa) osoitteessa Suutarintie 19. Tavallisessa palveluasumisessa asiakas on vuokrasuhteessa ja tarvittavat hoiva – ja hoitokäynnit järjestetään kotihoidon toimesta. Lisäksi asiakkaiden käytettävissä on tarvittaessa toimintaterapeutin ja fysioterapeutin palvelut. Tavalliseen palveluasumiseen hakeudutaan sivun alareunassa olevan hakemus asumispalveluihin –lomakkeen avulla. Asumispaikat myönnetään SAS-työryhmän kautta ja valinnat tehdään kiireellisyysjärjestyksessä.

MUU ASUMINEN

Petäjäveden kiinteistö Oy:n Ankkurin tukiasunnoilla osoitteessa Rantatie 3 on kahdeksan tukiasuntoa pääsääntöisesti muuttovalmennusta tai kodinaskareisiin kevyttä tukea, ohjausta ja neuvontaa tarvitseville asiakkaille. Näihin tukiasuntoihin hakeudutaan sivun alareunassa olevan hakemus asumispalveluihin –lomakkeen avulla. Asumispaikat myönnetään SAS-työryhmän kautta ja valinnat tehdään kiireellisyysjärjestyksessä. Samassa pihaympäristössä on myös kunnan vuokra-asuntoja, joihin voi hakea myös  hakemus asumispalveluihin-lomakkeen avulla

 

HAE TÄSTÄ ASUMISPALVELUIHIN                  
hakemus asumispalveluihin

Tehostetun palveluasumisen omavalvontasuunnitelma