FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Palveluohjaus/ yksilövalmennus
Palveluohjauksen ja yksilövalmennuksen avulla voit kartoittaa omaa työllistymisen tilannettasi. Alkukartoituksen jälkeen ohjaamme sinut tarvittaessa saamaan myös muita palveluita

TYP-monialainen työllistymistä edistävä yhteispalvelu
Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu eli TYP on osa valtakunnallisesti toteutettavaa palvelumallia. Yhteistoimintamallissa TE-toimisto, kunta ja Kela yhdessä arvioivat työttömien palvelutarpeet, suunnittelevat heille työllistymisen kannalta tarkoituksenmukaiset palvelukokonaisuudet sekä vastaavat työllistymisprosessin etenemisestä ja seurannasta. Asiakkuus alkaa, kun asiakas kutsutaan henkilökohtaiseen tapaamiseen. Asiakkuus alkaa yksilöllisellä palvelutarpeen kartoituksella, jonka jälkeen asiakkaan kanssa laaditaan yksilöllinen suunnitelma, jossa sovitaan tarjottavista palveluista. Petäjävesi kuuluu eteläisen Keski-Suomen yhteispalveluverkostoon yhdessä 15 muun kunnan / kaupungin kanssa. 

Lisätietoja oheisesta linkistä:
http://www.jyvaskyla.fi/tyollisyys/yhteispalvelu/palvelut

Palkkatuettu työ
Petäjäveden kunta työllistää palkkatuella kunnan eri toimipisteisiin työttömiä työnhakijoita, joilla on mahdollisuus saada TE-toimiston myöntämää palkkatukea. Työllistymisjaksojen pituudet määräytyvät henkilön palkkatukimahdollisuuden mukaisesti. Työtä on tarjolla useimmissa kunnan toimipisteissä. Palkkatukimahdollisuus voidaan käyttää myös oppisopimuskoulutukseen, jos työhön tulevalla ei ole ammatillista koulutusta tai koulutus on vanhentunut. Työsuhteissa huomioidaan työllistyvän yksilölliset tarpeet.

Jos olet kiinnostunut palkkatukityöstä ota yhteyttä ensin TE-toimistoon palkkatukimahdollisuutesi selvittämiseksi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok