FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Konsertti keskiviikkona 14.6. klo 18 auditorio Miilussa. Liput ovelta käteisellä 15€.

Viime vuosien aikana useaan otteeseen Petäjävedellä musiikillaan ja tarinoillaan ilahduttanut ja ihastuttanut Tango del Norte saapuu jälleen konsertoimaan Petäjävedelle ja tällä kertaa heillä on mukanaan tenori Harri Kaitila.

Suomalaiskokoonpano Tango del norte on kansainvälisissä kilpailuissa palkittu timanttinen tangoyhtye, jonka taival alkoi vuonna 2011 Astor Piazzollan musiikin parissa. Yli vuosikymmenen ajan yhtyeen soittajat ovat hakeneet tango-oppia Argentiinan parhailta muusikoilta. Tämän tuloksena on hioutunut sointi, joka saa aikaan yleisössä ihailua ja kehuja keikasta toiseen.

Tango del norte on soittanut yli 300 konserttia ympäri Suomea ja esiintynyt lisäksi Espanjassa, Puolassa ja Ruotsissa tangofestivaaleilla.

Vuonna 2021 Tango del norte sai 2. palkinnon "Astor Piazzolla - Città di Trani" -kilpailussa Italiassa. Vuonna 2018 yhtyeen bandoneonisti Sami Pirttilahti voitti kansainvälisen ”Che Bandoneon”-kilpailun Yhdysvalloissa.

Tango del norte on yhtye, joka lumoaa soitollaan ja ottaa yleisönsä huumorillaan.

Tenori Harri Kaitila on saanut laulukoulutuksensa Wienin
musiikkikorkeakoulun solistisella linjalla ja Wienin konservatorion oopperastudiossa. Hän on laulanut ooppera-, lied- ja oratoriolaulajana Suomen lisäksi Itävallassa, Saksassa, Unkarissa, Slovakiassa, Tsekissä ja Norjassa. Laulu-uran ohella hän on toiminut pitkään laulupedagogina mm. Kuopion konservatoriossa ja Sibelius-Akatemian Kuopion kirkkomusiikkiosastolla sekä Suomen-Saksan-instituutin kulttuurivastaavana Berliinissä.

Jo vuosituhannen alusta Harri Kaitilan erityisen mielenkiinnon kohteena on ollut kansainvälinen konserttitango, jota hän on esittänyt festivaaleilla Suomessa ja Keski-Euroopassa, mm. Berliinin, Slovakian ja Luxemburgin Filharmonioissa, Prahassa, Brnossa. Suomessa Kaitila on esiintynyt kaikilla merkittävillä alan festivaaleilla, kuten Seinäjoen Tangomarkkinoilla, Maailmantango-festivaalilla sekä Sata-Häme Soi -festivaalilla.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok