FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto suljettu toistaiseksi  014 2673 000 ark. klo 9 - 16Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Kunnanvirasto avoinna ma - pe klo 8 - 15 014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

VALTIONEUVOSTON VALMIUSLAKITOIMENPITEIDEN TOTEUTTAMINEN PETÄJÄVEDELLÄ

Petäjäveden kunta rajoittaa toimintojaan maan hallituksen 16.3.2020 päättämien linjausten mukaisesti.

Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen toimintayksiköt ja niiden yhteydessä järjestettävä esiopetus pidetään toiminnassa. Näin turvataan yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisten alojen henkilöstön lasten pääsy varhaiskasvatukseen ja mahdollistetaan vanhemmille työssäkäynti. Ne vanhemmat ja huoltajat, joiden on mahdollista järjestää lapsen hoito kotona, menettelevät niin. 

Lisätietoja tästä linkistä.

Opetus 
Koulujen, kansalaisopiston ja muun vapaan sivistystyön tilat on suljettu ja lähiopetus niissä keskeytetty. Opetus järjestetään etäopetuksena, josta on tiedotettu huoltajille tarkemmin Wilma-viesteillä. Poikkeuksellisesti kuitenkin järjestetään koulussa perusopetuksen 1-3 luokkien lähiopetus sitä tarvitseville. Lisäksi poikkeuksena järjestetään erityisen tuen päätöksen saaneiden oppilaiden lähiopetus sitä tarvitseville. Vanhemmat ja huoltajat, joiden on mahdollista järjestää lapsen hoito kotona, menettelevät näin. Lähiopetusta järjestetään ainakin toistaiseksi molemmilla alakouluilla

Lisätietoja oheisesta tiedotteesta.

Kunnan tiloja suljettu laajasti  

Kirjasto on suljettu 18.3.-13.5.2020.

Harrastus- ja muut sisäurheilutilat mukaan lukien kuntosali, nuorisotalo Feenix, kerhotilat, Uimalan sauna, järjestöjen kokoontumistilat, perhekeskus, kehitysvammaisten ja ikäihmisten päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työpaja on suljettu toistaiseksi 17.3.2020 lähtien.

Kunnanvirasto on suljettu 17.3.2020 lähtien toistaiseksi. Infopuhelin palvelee arkisin klo 9-16 puh. 014 2673 000. Virallinen sähköinen asiointikanava sähköpostitse on Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., suosithan asioinnissa poikkeustilanteen ajan kirjaamon sähköpostiosoitetta kunnan työntekijöiden henkilökohtaisten sähköpostiosoitteiden sijaan.

Jäteasema on poikkeustilanteen vuoksi suljettu 13.5 saakka. 
Pyydämme pientuojia (kotitalouksia ja mökkiläisiä) siirtämään asiointia myöhemmäksi. Mikäli kuorman tuonti on pakollista, pyydämme olemaan etukäteen (edellisenä päivänä) yhteydessä asiakaspalveluumme. Annamme ohjeet.
Asiakaspalvelu p. 044 4685 502, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Sosiaalipalvelut ja vanhuspalvelut 
Sosiaalipalvelut toteutetaan poikkeusoloissa käytettävissä olevien resurssien puitteissa. Asioinnissa suositellaan käytettäväksi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sähköpostia.

Petäjäkodilla ja Pihlajarinteellä vierailut kielletty 
Vierailut vanhuspalvelujen asumispalveluyksiköissä Petäjäkodilla ja Pihlajarinteellä kielletään toistaiseksi pois lukien tapauskohtaisesti arvioiden kriittisesti sairaiden ja saattohoidossa olevien läheiset. Näiden vierailujen osalta läheiset voivat olla yhteydessä hoitajiin.

Toiminnoista ylläpidetään välitöntä hoitoa ja huolenpitoa vaativien asiakkaiden hoito asumispalveluissa ja kotihoidossa. Kaikki lyhytaikaishoidon palvelut ovat peruttu.

Lisätietoja tästä linkistä.

Petäjäveden terveysasema suljetaan 9.4. lähtien toistaiseksi korona-epidemiaan varautumisesta johtuen. Lisätietoja Seututerveyskeskuksen verkkosivuilla.

Ohjeet 70 vuotta täyttäneille sekä riskiryhmiin kuuluville kuntalaisille 
Hallitus on linjannut 16.3.2020 koronavirustilanteen vuoksi Suomeen poikkeusolot. Tämän vuoksi toimintaohjeena yli 70-vuotiaat velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan. Myös riskiryhmiin kuuluvien tulee välttää altistusta.

Tämän vuoksi Petäjäveden kunta tarjoaa karanteenissa oleville ohjausta etenkin ruoka – ja lääkehoitoon liittyvissä asioissa arkisin klo 8- 15 numerossa
040-357 5789. Muina aikoina asiakkaat saavat apua sosiaalipäivystyksen kautta,
puh. 014- 266 0149. 

Petäjäveden apteekissa ja ruokakaupoissa on jatkossa aukioloaikoja vain riskiryhmiin kuuluville, lisätietoja oheisesta tiedotteesta.

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok