FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Kunnanvirasto avoinna ma - pe klo 8 - 15 014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Kunnanvirasto
Kunnanviraston ovet ovat poikkeustilanteessa suljettuna 16.8. saakka. Kunnanviraston henkilöstö palvelee ajanvarauksella kunnanvirastolla tai etänä. Kunnanviraston työntekijät tavoitat arkisin klo 9-14 infopuhelimen puh. 014 2673 000 kautta tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Henkilökunnan tavoitat normaaliin tapaan myös puhelimitse tai sähköpostilla (yhteystiedot). Infopuhelin on suljettu kesäsulun ajan 6.-26.7.

Asiointipiste
Kuntalassa sijaitsevassa asiointipisteessä toimiva yleisötietokone ei ole käytössä poikkeustilanteen ajan. Välttämättömään asiointiin on kirjastolla käytettävissä asiakastietokoneet. Koneet ovat kirjastolla pääsääntöisesti suljettuna, pyydä henkilökunnalta koneen avaamisapua ja puhdistusliinoja.

Etäpalveluasiointi eri valtionviranomaisten (Kela, Vero, TE-toimisto, maistraatti) on keskeytetty.

Kela asiointi
Kela pyytää asiakkaitaan hoitamaan Kela-asiansa verkossa, jos se vain on mahdollista.

Niiden asiakkaiden, jotka eivät käytä verkkoasiointia, kannattaa lähettää hakemukset ja liitteet Kelaan postitse, osoitteeseen Kela, PL 10, 00056 Kela. Hakemuslomakkeita voi tulostaa Kelan verkkosivuilta. Jos verkkoasiointi tai paperihakemusten postittaminen ei ole mahdollista, asiakas voi soittaa puhelinpalveluun tai varata soittoajan.

https://www.kela.fi/varaa-aika
https://www.kela.fi/soita-kelaan
https://www.kela.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok