FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto suljettu toistaiseksi  014 2673 000 ark. klo 9 - 16Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Kunnanvirasto avoinna ma - pe klo 8 - 15 014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Koulujen tilat on suljettu ja opetus keskeytetty. Opetus järjestetään etäopetuksena. Koulut tiedottavat omista käytänteistään huoltajille tarkemmin Wilma-viesteillä.

Lähiopetusta tarjotaan erikseen sovittujen käytänteiden mukaisesti. Kaikki peruskoulun 1.-3. luokkien oppilaat voivat saada tarvittaessa opetusta myös lähiopetuksen muodossa.

Valtioneuvoston linjauksen mukaisesti myös 1.-3. luokkalaisia suositellaan vahvasti osallistumaan opetukseen etäopetuksen välityksellä, mikäli mahdollista.

Lähiopetusoikeus on myös kaikilla erityisen tuen päätöksen saaneilla oppilailla ja pidennetyn oppivelvollisuuden piirissä olevilla oppilailla.

Nämä asetuksen mukaiset päätökset ovat voimassa 23.3. – 13.5.2020 välisen ajan.


Kouluruokailu

Tällä hetkellä kouluruokailu on järjestetty vain lähiopetuksessa oleville oppilaille.

Olemme käynnistämässä tarveharkintaista kouluruokailua keskiviikosta 1.4. 2020 alkaen.

Toteutamme tämän yhteistyössä koulun oppilashuollon, ruokahuollon ja perusturvan perhetyön kanssa.

Koulun oppilashuolto ja perusturvan perhetyö arvioivat ne lapset ja perheet, joille tällainen tarveharkintainen kouluruokailu tässä poikkeustilanteessa tullaan tarjoamaan.

Ruokahuolto selvittää miten mahdollinen annosjakelu voidaan tässä tilanteessa toteuttaa. Huomioiden olemassa olevat resurssit ja koronaepidemian takia voimassa olevat varotoimet taudin leviämisen estämiseksi.

Tämä tiedote on lähetetty kaikille perusopetuksen oppilaiden huoltajille.

Mikäli joku huoltaja kokee, että hänen lapsensa olisi oikeutettu tarveharkintaiseen kouluruokailuun, pyydämme häntä olemaan yhteydessä: koulukuraattori Tuija Alapihaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 0400-899654 tai nuoriso- ja vapaa-aikaohjaaja Mari Kareniin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 0400-954598

Kunnnahallitus käsittelee kokouksessaan torstaina 9.4. mm. kouluruokailun järjestämisen vaihtoehtoja etäopetuksen aikana. Siihen saakka mennään nyt käytössä olevalla tarveharkintaisella ateriapalvelulla, joka alkoi 1.4.

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok