FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 16Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Kunnanvirasto avoinna ma - pe klo 8 - 15 014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Tälle sivulle on koottu yritysten tarjoamia paikallisia palveluja koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi. Mikäli haluat yrityksesi palvelun lisättävän sivulle, ilmoita siitä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Osuuskauppa Keskimaa avaa laskutusasiakkuuksia riskiryhmille
Osuuskauppa Keskimaa on päättänyt avata koronatilanteen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi yli 70 - vuotiaille asiakkailleen laskutustiliasiakkuuksia hakemuksen perusteella. Laskutustiliasiakkuuksia avataan myös muille THL:n määrittelemille riskiryhmille tarpeen vaatiessa. Laskutustiliasiakkuuksia vastaanottavia yksiköitä ovat Osuuskauppa Keskimaan S-marketit, Salet sekä Mestarin Herkku. Lisätietoja Osuuskauppa Keskimaan tiedotteesta.


Apteekki
Ylimääräiset riskiryhmien aukiolotunnit loppuvat huhtikuun lopussa. Petäjäveden apteekki palvelee toukokuun alusta normaalien aukioloaikojensa mukaan, ma ja to klo 9 - 18, ti-to klo 9-17 ja la klo 9-14. Jos kuulut riskiryhmään ja apteekkiasiointi ja sen turvallisuus mietityttää sinua, voit aina soittaa apteekkiin p. 014 854 113. Lisätietoja www.petajavedenapteekki.fi


Ruokakaupat
K- Market Porkkana on avoinna vain riskiryhmille maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 6-7. Huomioithan, että ko. aukioloaika on tarkoitettu vain riskiryhmään kuuluville. Liikkeestä voi tiedustella myös kauppatarvikkeiden kotiinkuljetusta omakustannehintaan, puh. 010 666 3270.

S-Market aukioloajoista klo 7-8 on suositeltu riskiryhmiin kuuluville.


Kyläseppä
Kyläseppä palvelee supistetuin aukioloajoin. Viikonloppuisin ravintola on suljettu. Kyläsepästä on mahdollisuus ostaa mukaan lounas-annoksia sekä muita ruoka-annoksia. Lisätietoja tästä linkistä.

Kyläsepän lounaiden kotiinkuljetus
Kyläsepän lounaita ja muita ruoka-annoksia voit tilata kotiin tai työpaikalle Lemettilän tilan Hanna Hautamäeltä puh 050 4147275. Kotiinkuljetus on 5 km säteellä keskustasta, ruoka-annoksen hinta on 12 €.


SoppaGrilli Kintaudella ja Petäjäveden Pizzeria Asematiellä ovat avoinna. Myös heiltä voi ostaa ruoka-annoksia mukaan.

Petäjäveden Pizzerialla lisäksi kotiinkuljetus. Lisätietoja tästä liitteestä. Ruokalistaan pääset tutustumaan tästä linkistä.


Kumpusen kotikauppa
Maatilamatkailu Kumpunen myy tuotteitaan suoraan tilalta perjantaisin. Tilaukset torstaina iltaan mennessä. Tuotteiden nouto perjantaisin  klo 11-13 tai toimitus kotiin sopimuksen mukaan. Hinnastoon pääset tutustumaan tästä linkistä.

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok