FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

kumpusen sauna

Kumpusen tilalla voit nauttia savusaunan tunnelmasta ja lämmöstä. Tilan savusauna on perinteinen, pohjoisen Keski-Suomen mallin mukainen savusauna juurakkolauteineen.

Takkahuoneessa on tilaa noin 12 henkilölle, saunan lauteille mahtuu kerralla 6-7 henkilöä. Valaistuksena saunassa on öljylyhdyt ja kynttilät. Uimaranta on 30 metrin päässä.

palju

 

Toppalan mökit

Tule viettämään saunailtaa perinteisessä keskisuomalaisessa savusaunassa. Kuumakylpyaltaassa voit rentoutua, hyvällä onnella tähtitaivaan alla.

Lauteille mahtuu kerralla noin 6 saunojaa. Käytössäsi on myös takkahuone, jonne mahtuu noin 10 henkeä. Vietä vaikkapa ikimuistoiset syntymäpäivät nauttien savusaunan lempeistä löylyistä.

Vuonna 1996 rakennetussa savusaunassa yhdistyy vanha savusaunakulttuuri ja nykyaika. Saunalle voi tilata myös rentouttavat Laidunmaan saunahoidot, esim: Tuhkimon morsiussauna, turvesauna, kuppaus tai kuumakivihieronta. 

taipale sauna

 

Taipaleen tila

Saunailta tilan 50-vuotisen uran tehneessä tunnelmallisessa rantasaunassa leppoisien löylyjen lauteilla sopii vaikkapa kokousten ja hyvinvointipäivien ohjelmaksi ympäri vuoden.

Uimaan pulahdat kesällä ja talvella saunan rappusilta. Löylyjen jälkeen maistuu maukas saunapalanen päärakennuksessa, Tanssitalaksessa tai saunan terassilla tarjoiltuna.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok