FI | EN

Hyvinvointia tukevan toiminnan tavoite on pyrkiä auttamaan ikäihmistä löytämään keinoja pärjätä kotona tai ehkäisemään palveluiden tarve tai kasvu lisäämällä asiakkaan toimintakykyä ja elämänlaatua.

Palveluohjaus ennalta ehkäisevänä toimintana
Jos oma tai läheisen terveydentila tai hyvinvointi huolettaa, palveluohjaaja tarjoaa maksutonta neuvontaa ja ohjausta ilman ajanvarausta joka maanantai Petäjäkodilla klo 9-10.

Tarvittaessa voit varata myös henkilökohtaisen ohjausajan: palveluohjaaja Niina Liedevaara ma-ti ja pe klo 8-15, p. 040 3575 789.

Hyvinvointia tukevista kotikäynneistä lisätietoja antaa: palveluohjaaja Niina Liedevaara ma-ti ja pe klo 8-15, p. 040 3575 789.

Kuntosali
Kaikille kunnan yli 65- vuotiaille asukkaille on mahdollisuus maksuttomiin kuntosalikäynteihin Petäjäkodin kuntosalilla. Kuntosalin käytöstä ja vapaista vuoroista lisätietoja antaa kuntoutusohjaaja Hanna-Mari Hiltunen, p. 050 344 5095

Muistikoordinaattori on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen, joka on erikoistunut muistisairaan ihmisen kokonaisvaltaiseen hoitoon, kuntoutukseen ja kotona asumisen tukemisen. Muistikoordinaattorin vastaanotolle ei tarvita lähetettä. Muistihoitaja tekee myös kotikäyntejä sovitusti.

Muistikoordinaattori Marja Immonen p. 014 269 0095, ajanvarauksella ma-to, perjantaisin tavattavissa ilman ajanvarausta klo 9 – 12.

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok