FI | EN

Onko sinulla tai pk-yritykselläsi osaamista tai uusi idea,
josta voisi tulla kasvavaa ja jopa kansainvälistä liiketoimintaa?

 

Tule mukaan Keski-Suomen Uusyrityskeskuksen ja Petäjäveden kunnan järjestämään Kick-off -tilaisuuteen, jossa esitellään ”Kohti kysyntälähtöisiä uusia maaseudun liikeideoita” -aktivointihanke.


Kick-off -tilaisuudessa tutustutaan osallistujien kasvu- ja kansainvälistymisideoihin, joita sitten kehitetään ja yhdistellään hankkeen aikana. Tavoitteena on yhteistyötä, elinvoimaa ja kasvua koko maakuntaan.

Aika:               Tiistai 19.11.2019 klo 17.00-20.00
Paikka:            Petäjäveden kunnantalo, Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi
Kohderyhmä:   alle 10 hlöä työllistävät yritykset, yksinyrittäjät, ideanikkarit ja kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet


Ilmoittautuminen 15.11.2019 mennessä https://ksuyk.fi/tapahtumat/2019/333382-kick-off-petajavesi

 

OHJELMA:
17.00-17.30 Ilmoittautuminen ja kahvit
17.30-18.30 Hanke-esittely, Sakari Oikarinen
18.30-19.30 Työpaja: Oman idean esittely
19.30-20.00 Ideasta liiketoimintaa -kotitehtävä

 

Kick-off -tilaisuuden jälkeen osallistujilla on viikko aikaa toimittaa kotitehtäväksi annettu liikeidean kuvaus hankeryhmälle ja näin ilmoittautua mukaan hankkeeseen yhdessä kehittämään ideoita eteenpäin kohti kasvavaa ja kansainvälistä liiketoimintaa. Hankkeessa ideoita arvioidaan, kehitetään ja yhdistellään yhteistyössä hanketyöryhmän kanssa sekä ulkopuolisen, kansainvälisen paneelin avustuksella.

Uusyrityskeskuksemme avulla Keski-Suomeen käynnistyy vuosittain yli 400 uutta yritystä; yksi aamupäivällä ja yksi iltapäivällä vuoden jokaisena työpäivänä. Näiden yritysten käynnistymiseen arvioimme vuosittain noin 1500 ideaa. Tiedämme, että suuri joukko osaavia ihmisiä miettii tälläkin hetkellä oman osaamisensa kaupallistamista, oman yrityksen perustamista, oman yrityksensä kasvattamista tai ideansa toteuttamista muilla tavoin. Mitä enemmän ideoita ihmiset nostavat jalostettavaksi, sitä enemmän toteutuskelpoisia uusia ideoita saadaan markkinoille.

Ensimmäinen ja ainoa idea harvoin on se onnistunein! Hyvä idea löytyy usean idean joukosta tai niiden yhdistelmästä ja siksi mahdollisimman monen idean esille tuominen johtaa parhaisiin toteutuksiin. On myös hyvä huomata, että harvoin hyvä idea jalostuu yksin! Siinä tarvitaan usean ihmisen osaamista ja näkemystä.

”Kohti kysyntälähtöisiä uusia maaseudun liikeideoita” on Keski-Suomen Uusyrityskeskuksen aktivointihanke, jolla maakunnasta pyritään löytämään uusia ja potentiaalisia ideoita sekä yhdistelemään ja kehittämään niitä kohti kannattavaa ja kansainvälistä liiketoimintaa. Hankkeessa ovat mukana kaikki 10 Keski-Suomen Uusyrityskeskuksen jäsenkuntaa: Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Konnevesi, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka ja Uurainen.

Hanke on rahoitettu yhteistyöhankkeena 100 % julkisella rahoituksella, josta EU:n rahoitusosuus on 42 %.

 

Virallinen kutsu luettavissa tästä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok