FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

ideasta iloa kuva 002

Vesuri-ryhmän teemahankkeen, Ideasta iloa haku on auennut. Hakuaika on 22.9.-30.11.2021. Teemahanke on loistava mahdollisuus yhdistyksille tehdä pieniä investointeja tai kehittää yhteisöllistä toimintaa.

Teemahanke on Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tukimuoto, jossa kootaan yhteen pieniä yhdistysten ja yhteisöjen hankkeita. Leader Vesuri-ryhmä toimii Ideasta iloa -teemahankkeen hakijana ja hallinnoijana ja yhdistykset ja yhteisöt hakevat omaa alahankettaan suoraan Vesuri-ryhmästä. Hakeminen on tehty mahdollisimman helpoksi, koska tukea haetaan paperilomakkeilla, eikä hakijoiden tarvitse asioida sähköisessä Hyrrä-palvelussa.


Investoinnit voivat sisältää kalusto-, kone- ja laitehankintoja sekä pieniä rakennusten korjaus- ja rakennustoimia.
Kehittämishankkeesta voidaan rahoittaa esimerkiksi kaikille avoimia yhteisöllisyyttä lisääviä tapahtumia, kokemusten ja osaamisen vaihtoa esim. yhdistysvierailuja. Rahoitettavia toimenpiteitä ovat myös yhdistysten perinteisen tai digitaalisen markkinoinnin parantaminen.

Tervetuloa kuulemaan lisää investointi- ja kehittämismahdollisuuksista!

Ma 11.10. Petäjävesi, Kahvila Freesi, Siltatie 1

Ma 18.10. Teams


Hankkeen infotilaisuudet ovat samansisältöisiä ja alkavat klo 17. Ilmoittauduthan ajoissa jotta pystymme järjestämään kahvituksen ja lähettämään Teams-linkin etätilaisuuteen 18.10. osallistuville.


Lisätietoja ja tilaisuuksiin ilmoittautumiset:
Hankesihteeri Maarit Polvi-Malkki 050 378 4133 ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok