FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ajanvarauksella  014 2673 000 ark. klo 9 - 14

Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Petäjäveden kunta järjestää koulukuljetuksen Petäjäveden kunnassa asuville esiopetuksen ja perusopetuksen oppilaille. Koulumatkaetuus myönnetään oppilaan lähikouluun, määrättyyn esiopetusyksikköön tai muuhun Petäjäveden kunnan osoittamaan kouluun.

Esiopetuksen ja 1.-2.:n luokan oppilas saa maksuttoman koulukuljetuksen, mikäli koulumatka on 3 km tai enemmän. Muille perusopetuksen oppilaille maksuton koulukuljetus myönnetään, mikäli koulumatka on 5 km tai enemmän. Kuljetus toteutetaan julkista kulkuneuvoa käyttäen tai kunnan erikseen hankkimana tilausliikenteenä.

Edellä mainituista perusteista poiketen Petäjäveden kunta voi myöntää oppilaalle maksuttoman koulukuljetuksen erillisen hakemuksen perusteella. Hakemus osoitetaan sivistystoimenjohtajalle.

Petäjäveden kunta järjestää koulukuljetuksen myös Petäjäveden lukion oppilaille. Lukio-opiskelija maksaa koulumatkastaan omavastuuosuuden. Lukion opiskelijat ovat oikeutettuja koulumatkaetuuteen, mikäli koulumatka on 5 km tai enemmän.

Koulukuljetusyrittäjät ovat sitoutuneet käsittelemään henkilötietoja kunnan tietosuoja- ja tietoturvaohjeiden sekä lainsäädännön mukaisesti.

Lisätietoja koulukuljetuksista:
sivistystoimenjohtaja Timo Holm 040 567 9702
palvelusihteeri Jaana Nevanperä 050 313 1554

Koulukuljetusten aikataulut ja liikennöitsijöiden yhteystiedot löytyvät tästä linkistä.

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok